Haberler

İzmir'de Heyelanla Birlikte Köprü Çöktü, İşçiler Mahsur Kaldı

Güncelleme:

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bulunan Yiğitler Barajı üzerindeki köprü çöktü ve bir grup işçi barajın diğer tarafında iş makineleriyle birlikte mahsur kaldı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Yiğitler Mahallesinde, barajın taşması sonucu meydana gelen heyelan sonrasında Yenikurudere, Kanberler, Bayındır bağlantı yolu trafiğe kapandı. Yiğitler Barajı üzerindeki köprüde çöktü ve işçiler barajın diğer yakasında iş makineleriyle mahsur kaldı.

BÖLGEDE HEYELAN MEYDANA GELDİ

Kemalpaşa ilçesinde, sağanak yağış hayat felç etti. Etkili yağış nedeniyle Yiğitler Mahallesindeki Yiğitler Barajı taştı. Taşmayla birlikte bölgede heyelanlar meydana geldi. Heyelanın etkisiyle Yenikurudere, Kanberler, Bayındır bağlantı yolu trafiğe kapandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 36 saattir bölgede yoğun bir mücadele verirken, kapanan yol açılıyor ancak; heyelan nedeniyle tekrar trafiğe kapanıyor.

İzmir'de Heyelanla Birlikte Köprü Çöktü, İşçiler Mahsur Kaldı

İŞÇİLER DİĞER YAKADA MAHSUR KALDI

Öte yandan, yol üzerindeki Yiğitler Barajı üzerindeki köprü de çöktü. Bu nedenle, baraj çalışanları da iş makineleriyle suyun diğer yakasında mahsur kaldı ve karşıya geçemedi. Mahsur kalan işçilere ise ip yardımıyla yiyecek ulaştırıldı. İşçiler için Yiğitler Barajı üzerinde geçici bir önlem alınarak mahsur kalan işçilerin kurtarılacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kemalpaşa İzmir 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

turk evladı:

yalnız ızmırden akp sorumlu degıl hanı bılın ıstedım yorumlarımızı ona gore yapalım bakoın bu ne kadar aptalca bı yorumsa sayın chp yandası vatndasımızda bunu bole dusunmelıdırler. . .

6
9
yanıtYanıtla
....:

fazladan araç halk bankasından alınan mirasile alınabilir lafla salata yapmasını iyi biliyorlar icraat lazım bize . bu zaman kadar kenide araç alamamışmı izmir kaç yüz yıldır orda chp hizmet yapmak için çok paraya gerek yok akıl yetr alt tarafı su gideri koyacaktı egimi düzeltecekti bitti olay ama yattı uyudu deyin kabul edin gidin

yanıt0
yanıt0
Pompaci:

Yine dis guclerin isi bu ver mehteri

10
1
yanıtYanıtla
Hüsam:

akepe halleder

2
3
yanıtYanıtla
Feryal:

Allah beterinden korusun

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title