Haberler

"Herkes Spor Yapsın İstiyoruz"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık çok sayıda spor tutkununun katılımıyla İzmit ile Kartepe'yi birleştiren yeni yürüyüş yolunda yürüdüler.

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'nde herkes spor yapabilsin diye çok sayıda spor tesisinin yanı sıra yürüyüş yolları oluşturduklarını söyledi. Başkan Karabalık da yeni yürüyüş yolu ile Kartepe'nin zenginliklerinin arttığına dikkat çekti.

HAFTA SONUNA GÜZEL BAŞLANGIÇ

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediye organizesi ile gerçekleşen sağlıklı yaşam yürüyüşlerine hafta sonu Yahya Kaptan Kartepe etabı ile devam edildi. Başkanların yüzlerce sporsever ile Yahya Kaptan'dan başladıkları yürüyüşü Köseköy'de tamamladılar. Büyükşehir Belediyesi tarafından 3. etabı da tamamlanan Yahya Kaptan parkurunun yanı sıra İzmit-Kartepe arasındaki yeni yürüyüş yolu boyunca yürüyen Başkanlar ve beraberindekiler, böylece hafta sonuna güzel bir başlangıç yaptı.

TESİS ZENGİNİ KOCAELİ

Kocaeli'nin her köşesine yürüyüş yolları ve trakking alanları yaptıklarını, Kocaeli'ni spor tesisleriyle donattıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli genelinde 102 parkurda 1000 kilometrelik yürüyüş yolları oluşturduk. Kocaeli'nde 7'den 70'e herkes spor yapsın istiyoruz. Bu amaçla kentimizi spor tesisi zengini bir şehir haline getirmek için çalıştık, çalışıyoruz'' ifadesini kullandı. Yürüyüşe Türkiye İstatistik Günü kapsamında TÜİK Kocaeli Bölge Müdürü Şemsettin Özcan ile kurum çalışanları da katıldı.

Kaynak: Bültenler / Tur - Tatil

Tur - Tatil Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title