Haberler

Hercai Dizisinin Oyuncusu Parla Şenol'un Ödülü İptal Edildi

Güncelleme:

Hercai dizisinde rol alan oyuncu Parla Şenol'un Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nden alacağı ödülü iptal edildi. Ünlü oyuncu ödülün iptal edilmesini, Ekrem İmamoğlu'na destek vermesine bağladı.

Kariyerinde birbirinden farklı projelerde yer alan usta sanatçı Parla Şenol'un, Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nden (SESAM) alacağı ödülü iptal edildi.

HAKKINDA ALINAN KARARA İSYAN ETTİ

60'lı yılların küçük Yeşilçam yıldızı Parla Şenol, geçtiğimiz gün kendisi hakkında alınan bir karar nedeniyle isyan etti. Şenol, Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nden (SESAM) alacağı ödülün iptal edildiğini duyunca, iptal sebebini Ekrem İmamoğlu'na destek vermesine bağladı.

Hercai Dizisinin Oyuncusu Parla Şenol'un Ödülü İptal Edildi

"CANLARI SAĞOLSUN"

"Her şey çok güzel olacak" diyerek İstanbul seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında Ekrem İmamoğlu'na destek vereceğini açıklayan Şenol, ödülünün iptal edilmesinin ardından şu açıklamalarda bulundu:

"Sinema Meslek Birliği, 10 gün önce bana ödül vereceğini bildirdi. Şimdi 'süre kısıtlaması' nedeniyle ödülü geri çekti. Gerekçe, süre kısıtlaması. Gerçek neden ise #HerŞeyÇokGüzelOlacak. Canları sağolsun. Halkın ödülü 57 yıldır benimle. Her yaştan izleyicinin, koşulsuz sevgisi en büyük ödülümdür."

Hercai Dizisinin Oyuncusu Parla Şenol'un Ödülü İptal Edildi

"KİM KİME DESTEK VERMİŞ ONA BAKMAYIZ"

Bu açıklamanın ardından Sözcü'den edinilen bilgilere göre SESAM Başkan Yardımcısı Türkşen, İmamoğlu iddialarına yanıt verdi. Hakan Türkşen, açıklamasına "Geçen sene sinemamızın 104'üncü yılıydı ve 104 kişiye ödüle verdik." diyerek şu şekilde devam etti: Kim kime destek vermiş ona bakmayız: "Geçen sene konuşmalar çok uzadı, salon boşaldı. Bu sene ödül verileceklerin sayısını 105'ten önce 90'a, en son da 33'e indirdik. Samimi bulduğumuz isimleri arayıp, ödülü başka zaman vereceğimizi bildirdik. Cahit ağabey ve Parla ablayı da bu çerçevede ödül listesinden çıkardık. Kimseye ayrım yapmadık. Kim kime destek vermiş ona bakmayız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ekrem İmamoğlu Parla Şenol İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (39)

AHMET:

ÜZÜLME BE ABLA HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.

44
41
yanıtYanıtla
Aydincan:

Zaten imamoglu caldirmadigi icin kazan di adamlar bunu hazmedemiyo

38
26
yanıtYanıtla
CUMHUR:

HER ÇOK GÜZEL OLACAKMIŞ SÖZDE SANATÇI NÜSFETTELERİ

16
43
yanıtYanıtla
Berkay:

İnsanların sanatçılığını ideolojik görüşüne göre mi karar veriyosun a cahil.

yanıt14
yanıt7
Hulya:

Caldilar birebir sahitim organize islerdi bunlar akli olan sehit ailelerinin ne kadar aci icinde oldugunu dusunur pkk uzantisi hdp ile 251 kisinin katili fto ile is birligi yapilmis bunlarin dusunmeyen vicdansiz hainlere ne diyelim daha guzel olacak allahin izniyle birisi karakol basar ist,demek turkiye demek gizli bilgileri kime servis etmek icin mazbatamda mazbatam diye aglarlar ki acelen neydi anlasiliyorki bu ulkenin yararina olmayan islerle ugrasiyor digeri ise proje adami avrasya marmaray kuzey marmara oto yolu canakkale koprusu yavuz sultan selim koprusu ovit tuneli daha hangisini soyleyelim butun bu projelerde imzasi olan birisi digeri haclilarin 1990 yilinda turkiyenin bolunmesi icin cizdikleri haritanin proje ayagi musluman akilli olur bunlari dusunmeden soz soyleyenlerde kesin kes bunlarin bagli oldugu uluslararasi menejerlik bunlardan bunu istiyor bu ulke onlarin umurundamiki

30
28
yanıtYanıtla
.:

kesinlikle haklısınız bizim milletimiz kör. Destek veren sanatçıların da ne olduğu belli oldu .

yanıt1
yanıt7
Yeterki vatan iyi olsun:

Çalarken şahit oldunuz da niye hemen şikayet etmediniz Hülya hanım, cep telefonuna falan çekseydiniz, kim çalarsa haddini bildirmek gerek sonuçta.

yanıt1
yanıt0
.:

kim yalan söyle bu mubarek günde allah belasını versinmi madem şayitsin aynı gün gidip suc durusunda bulunsaydın sözde müslümanlar kul hakkı yiyen cakma müslümanlar

yanıt0
yanıt0
SÜMBÜLLÜ:

Ödülmüş . . Hahahhaaa. . . Her dernek her kuruluş sözde ödül dağıtıyor. 10 milyon lira mı verecektiniz ki. . ))) Bir heykelcik ya da cam plaket. 200 liralık yazılı tablet. Bırakın bu işleri. .

33
13
yanıtYanıtla
bulut:

Teknik meseleler sıkma canını parla abla, buluttan nem kapar gibi mevzuyu attığın twit''e bağlama. . . seneye ''daha güzel olacak. '' kimse seni es geçmez. . .

27
18
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title