Haberler

Hercai dizisinde başrol oyuncuları 6 saat boyunca yağmur altında kaldı

Güncelleme:

ATV'nin sevilen dizisi Hercai'ye yağmur sahnesi damga vurdu. Başrol oyuncuları Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in yağmur sahnesi için İstanbul'dan Mardin'e özel bir ekip gönderildi. Oyuncular sahne için 6 saat yağmur altında kaldı.

ATV'nin reyting yarışında yüzünü güldüren dizisi Hercai'ye geçtiğimiz akşam yağmur sahnesi damga vurmuştu. Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan dizide Reyyan ile Miran'ın sahnesinin çekimi için İstanbul'dan Mardin'e giden 12 kişilik ekibin saatlerce ikilinin üzerine yağmur yağdırdığı öğrenildi.

EKİP SEFERBER OLDU

Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan Hercai'nin ekibi izleyici karşısına çıkacak her sahne için büyük özen gösteriyor. Başrollerini yakışıklı oyuncu Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in başarılı bir performans sergilediği dizinin kamera arkası görüntüleri de büyük ilgi çekiyor. Öyle ki son bölümde çekilecek olan yağmur sahnesi için İstanbul'dan Mardin'e özel bir ekip gönderildi.

Hercai dizisinde başrol oyuncuları 6 saat boyunca yağmur altında kaldılar

6 SAAT BOYUNCA YAĞMURDA KALDILAR

MedyaTava'nın haberine göre, 12 saat süren çekimde Akın Akınözü ve Ebru Şahin, 5-6 saat boyunca yağmurda kaldı. Oyuncular ateş başında battaniyelere sarılı şekilde ısınarak bir sonraki sahnelerine hazırlandı. O anlar objektiflere ise böyle yansıdı.

Hercai dizisinde başrol oyuncuları 6 saat boyunca yağmur altında kaldılar

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Miran'a inanmaya ve güvenmeye başlayan Reyyan babasının başına gelenlerden kendini sorumlu tutuyor. Miran'a inanmasıyla başta Zehra dahil tüm Şadoğlu ailesini karşısına alan Reyyan, annesinin attığı tokatla yıkılır. Yaşadığı sevdanın tüm yükünü taşımaya hazır hissettiğini düşünürken annesinin verdiği tepki Reyyan'ı derinden yaralar ve babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlar. Reyyan'ın kendini suçlamasına dayanamayan Miran tüm sevgisiyle Reyyan'ı iyileştirmeye çalışır. Diğer yandan Hazar'ın hayati tehlikeyi atlatıp gözlerini açması Şadoğlu ailesinde bayram havası estirir. Zehra kızına attığı tokadın pişmanlığını yaşarken, Reyyan'a vurma sebebinin doğru olup olmadığını öğrenmek ister. Babasının uyandığını öğrenen Reyyan Miran'ın yanında olmasının verdiği güçle hastaneye gelir. Reyyan babasına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, herkesin aklında tek bir soru vardır. Acaba Hazar Şadoğlu'nu iten gerçekten Miran mıdır?

Hercai dizisinde başrol oyuncuları 6 saat boyunca yağmur altında kaldılar

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Mardin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

İTİK:

ÇOK İTİCİ BİR DİZİ KARAKTERLER BAŞLI BAŞINA İTİCİ ZATEN

50
13
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

BOŞ. ANLAMSIZ. . DİZİ. . .

50
5
yanıtYanıtla
Rzgr:

Dünya kadar para kazanıyorlar birkaç saat ıslansınlar bir şey olmaz.

37
2
yanıtYanıtla
.:

BEĞENMEDİM DİZİYİ.

24
7
yanıtYanıtla
vert:

vatan kurtardınız tebrikler vatan ve millet için çok çok gerekli bir işi idame ettirmişsiniz ne yapsakta hakkınızı ödeyemeyiz vatan ve millet olarak size minnettarız!

24
4
yanıtYanıtla
Sankii:

Benim askerim polisim dağda taşda günlerce yağmurun çamurun içinde kalıyor sen kalk vay sefer ber oldular vay şöyle vay böyle sanki vatan kurtarıyorlar

18
1
yanıtYanıtla
ercan:

harcanan suya yazık

12
3
yanıtYanıtla
Nejl@:

SAÇMA SAPAN İŞLERİN DANİSKASI HARCAYIN SULARI BAKALIM İLERDE İÇİCEK SU BULABİLECEKMİYİZ. . .

12
0
yanıtYanıtla
safo:

ben hiç sevmedim bu dizi kımse kusura bakmasın ama

7
4
yanıtYanıtla
seda:

Sürekli ağladıklarını görmek ve olayların sıradanlaşması filmden soğuma sebebi. Bu sezon hiç çekici değil !!!

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title