Haberler

Polise 'Çete' diyen HDP'li vekili, polis amiri sözleriyle susturdu

Güncelleme:

Diyarbakır'da 3 HDP'li belediye başkanı gözaltına alınırken HDP'li milletvekili Saliha Aydeniz polise hakaret etti. HDP'li vekilin sözlerine karşılıksız kalmayan polis amiri "Biz çete değil, devletiz" sözleriyle cevap verdi.

Diyarbakır'da yürütülen terör soruşturması kapsamında görevden alınan ve halen görevine devam eden 3 HDP'li belediye başkanı gözaltına alınırken, gözaltı işlemlerinin ardından Kayapınar İlçe Belediyesi'nde aramalarını tamamlayan polis ekiplerine HDP'li milletvekili Saliha Aydeniz polise hakaret ederek, 'çete' dedi. Aydeniz'in hakaretine polis amiri sessiz kalmayarak, "Biz çete değil devletiz. Devletin kanunu neyse onu uyguluyoruz" diyerek Aydeniz'i susturdu.

HDP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINA GÖZALTI

Diyarbakır'da yürütülen terör soruşturması kapsamında görevden alınan ve halen görevine devam eden 3 HDP'li belediye başkanı gözaltına alındı. Gözaltına alınan Kayapınar İlçe Belediye Başkanı Keziban Yılmaz emniyette götürülürken, polis ekipleri savcılık kararı ile Kayapınar ilçe Belediyesi'nde arama yaptı.

POLİSİN KOLUNU ISIRMIŞTI

Arama çalışmalarının bitmesinin ardından, Van'da polisin kolunu ısıran, Diyarbakır'da da polise tekme atan HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz, belediye binası önüne gelerek polis amiri ile görüştüğü sırada hakaret etmeye başladı.

Polis amirine 'çetesiniz' diyen Aydeniz'e polis amiri anında cevap vererek, "Biz çete değiliz devletiz" dedi. Polisin bu cevabına karşın Aydeniz hakaretlerine devam etti. Polis amirine "Orman kanunlarını uyguluyorsunuz, çetesiniz" diyen Aydeniz'e polis amiri, "Biz orman kanunlarını uygulamıyoruz. Devletin kanunlarını uyguluyoruz" dedi. Armaların sona erdiğini belirten polis amirinin bu sözü üzerine HDP'li Aydeniz ile beraberindeki bir grup partili ve belediye çalışanları sloganlar atarak belediye binasına geçti.

Kayapınar İlçe Belediyesi önünde polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi devam ederken, gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki ifade işlemleri ise sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Diyarbakır Kayapınar Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

Gülcan:

Bu hainleri birde devletimiz besliyor

43
5
yanıtYanıtla
küçük keMAL:

ayaklar baş olmuş teröristler devleti çete diye suçluyor bakalım daha ne olcak.

35
4
yanıtYanıtla
Mehmet:

Birgün( inanmiyorum ama )insallah yaptiginiz bu zulmün karsiligini alirsiniz .

3
30
yanıtYanıtla
birisi:

hem bu devletin parasını ye her türlü imkanından faydalan sonrada kalk zulüm de. . . . BU ülkeye tek zulüm ve düzen bozan sadece siz ve sizin zihniyete sahip olanlar. . . Rabbim şahit bu milletin evlatları sizi böyle susturur. . . Bi rgün ( inanıyorum ) siz yok olcaksınız

yanıt24
yanıt3
Namyelüs:

Sorsan, PKK zülmünü kasdettin, FETÖ zülmünü kasdettim dersin mahkemelerde, değil mi MEMET?

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

bunlarida atin sinir ötesine o kadar üzüluyorlarsa neden teoristlerle beraber savasmiyorlar dönekler dil uzatmada birebirler ödlekler

15
3
yanıtYanıtla
Derviş Baba:

Bunlar da iyice azıttılar. Bunların bir yerleri kaşınıyor galiba.

8
2
yanıtYanıtla
VİCDANIMIN SESİ:

hani derlerya koynumuzda yılan besliyoruz! orman kanununu kendileri çok iyi biliyorlarya, yazık başka kanunlardan haberleri yokki. bu meclis altında bu bayrak altında TC ekmeğini ye suyunu iç ne diyeyim bilemedim. . yazıklar olsun size vatan hainleri. cehennemde odun olacaksınız inşaallah.

3
0
yanıtYanıtla
ÇETE ARAYANLARA REHBER:

Çete görmek istiyorsan Kandil''e gideceksin, Pensilvanya''ya gideceksin. Oralarda her çeşidi bulunur. Hatta reisleri ile de görüşebilirsin. Sana uyguladıkları Orman Kanunlarınıda anlatırlar, öğrenirsin.

3
0
yanıtYanıtla
Ayakkabı Bağcığı:

Tuhaf varlıklar, temelde haklı olmalarına rağmen yaptıkları acayip acayip hareketler sebebiyle kendilerinden nefret ettirmeyi başarıyorlar her seferinde.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title