Haberler

HDP'li Gençlerin HDP'li Belediye Başkanı'nı Odaya Kilitleyerek Darbettiği İddia Edildi

Güncelleme:

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde HDP'li bir grubun, meclis üyelerinin yakınlarını işe aldığı gerekçesiyle Belediye Başkanı Nalan Özaydın ve Yardımcısı İbrahim Çoko'yu parti binasında odaya kilitleyerek darp ettiği iddia edildi.

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde bir grup HDP'li gencin meclis üyelerinin yakınlarını işe aldığını savunarak Belediye Başkanı Nalan Özaydın ve Yardımcısı İbrahim Çoko'yu parti binasında bir odaya kilitleyerek darp ettiği iddia edildi. Olayın ardından iki isim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kendilerini darp eden şahıslardan şikayetçi oldu.

ODAYA KİLİTLEYİP DARP ETTİKLERİ İLERİ SÜRÜLDÜ

İddiaya göre, HDP'li Mazıdağı Belediye Meclis Üyeleri kendi yakınlarını belediyede işe yerleştirmek istedi. Bunun olmasını istemeyen HDP Gençlik Kolları üyesi olduğu belirtilen H.T. ve arkadaşları, parti binasında Belediye Başkanı Özaydın ve yardımcısı Çoko'yu bir odaya kilitledi. HDP'li gençlerin odaya kilitledikleri Özaydın ve Çoko'yu darp ettiği ileri sürüldü.

KENDİLERİNİ DARP EDEN ŞAHISLARDAN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Olayın ardından Özaydın ve Çoko İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kendilerini darp eden şahıslardan şikayetçi oldu.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Hdp'li Gençler Hdp'li Belediye Başkanını Darp Etti İddiasıMazıdağı Belediye Başkanı Nalan Özaydın

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi İbrahim Çoko Mazıdağı Mardin Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500

Yorumlar (24)

Allah Islah etsin:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınBenim anlamdığım T. C Mazıdağ Belediyesi altında çeşitli harflerin bir araya getirlmesi sonucu bazı cümle görünüyor bu yazı ermenicemi. anlamış değilim.

20
27
yanıtYanıtla
zaza:

italyanca! kör müsün? gerçi pardon yazmışsın anlama engellisisin.

yanıt3
yanıt2
Analist:

ORDA KÜRTÇE ''Şaredariya Şemrex'' Belediye Başkanı yazıyor. .

yanıt0
yanıt3
Antalya:

öküz Türkiye''de yaşayan 30 milyon Kürdü unutmuş yazıyı ermeniye bağlıyor. çıkar at gözlüğünü.

yanıt0
yanıt0
Allah Islah etsin:

Zaza Kardeş İtalyanlara Türkçeyi öğretsene . Anarşist yazınız dikkate almıyorum. . Gerçi bu vatana ijanet eden Allahın gazabına uğrar İnşallah

yanıt0
yanıt0
lazoğli:

gereksiz haberlerin altında yorum kutusu var. gerekli haberlerde yok neden?

40
2
yanıtYanıtla
ME ME ME:

HELAL OLSUN O GENÇLERE OYLARINA SAHİP ÇIKMIŞLAR KOYUNLAR GİBİ BİR KÖŞEDE İZLEMEMİŞLER

27
9
yanıtYanıtla
sad:

bizi kayırın döveriz yoksa demişler:D

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

ADAMLAR OYLARINA SAHİP ÇIKMIŞLAR, ADAM KAYIRMAYA HAYIR DEMİŞLER LİYAKAT DEMİŞLER. HELAL OLSUN.

32
3
yanıtYanıtla
Caney:

Kavgaya girinde ölü sayısı artsın????

22
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title