Haberler

HDP il binası önündeki eylemin sembol ismi, babasının ölüm haberini alınca yıkıldı

Güncelleme:

HDP il binasında eylem yapan ve HDP'lilerle girdiği tartışmada "Başlarım sizin Kürdistan davanıza" ifadelerini kullanan Aysel Bozkurt, eylem sırasında babasının ölüm haberini alınca fenalık geçirdi.

Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül'de HDP il binasına gelerek oturma eylemi başlatan ilk aile olan Şahap Çetinkaya'nın kardeşi hastanede hayatını kaybetti. 'Başlarım sizin Kürdistan davanıza' diyerek eylemin sembol ismi haline gelen Aysel Bozkurt, eylem sırasında babasının ölüm haberini alınca fenalaştı.

EYLEMİN SEMBOL İSMİ OLMUŞTU

Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül'de HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önüne gelen Şahap Çetinkaya'ya yeğeni Aysel Bozkurt da destek vermiş, Bozkurt HDP'lilerle girdiği tartışmada "Başlarım sizin Kürdistan davanıza, sizin çocuğunuz hangi özel okulda okuyor, eşiniz hangi plajda" diyerek eylemin sembol ismi haline gelmişti.

BABASININ ÖLÜM HABERİYLE ADETA YIKILDI

Amcasına destek vermek için bugün de HDP il binası önüne gelen Bozkurt, hastanede tedavi gören babasının ölüm haberini aldı. Babası Celal Çetinkaya'nın ölüm haberini alan Aysel Bozkurt, sinir krizleri geçirip fenalaştı.

FERYATLARI YÜREK DAĞLADI

HDP il binası önünde feryadı yürekleri dağlayan Aysel Bozkurt, sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildi. Bozkurt, sakinleştikten sonra cenaze işlemleri için taksi ile hastaneye gitti.

Aysel Bozkurt aldığı haberle sarsıldı;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Çetinkaya Eylül Haberler

500

Yorumlar (83)

Hakan:

İlahi adalet . . . . . yasal bir partiye hakaret etti. . . belasını buldu.

40
203
yanıtYanıtla
Mert:

HAKAN dilerim sende bulursun belanı seni terörist sevici hain

yanıt42
yanıt9
.......:

İlahi adalet kökünüzü kurutsun. İlahi adalet, daha çooook maskelerinizi de düşürecek bekleyin ve görün, ilahi adalet nasıl bir adaletmiş. . . . .

yanıt45
yanıt4
ahmet:

allaha inanmayan bir partinin mensubu olarak ilahi adalet cümlesini kurmanız, sizin akıl sağlınızın yerinde olmadığını gösteriyor. Allahsızlar ilahi adalete inanırmı beyinsiz.

yanıt49
yanıt6
AHMET:

RAHMETLİ BABASI KIZININ YAPTIĞI ÇİRKİNLİĞE DAYANAMAMIŞTIR.

9
70
yanıtYanıtla
TÜRKOĞLU TÜRK.:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

yanıt22
yanıt5
Fenerbahçe:

Ahmet adını değiştir yorgo koy hain misin

yanıt12
yanıt3
......:

Evladı için kaygılı olan bir annenin feryadına çığlığına çirkinlik diyebiliyorsanız, sizden çirkini yoktur demektir. .

yanıt13
yanıt3
AZİZ:

KONUŞMA LAN BİTLİ. GİT MAĞARANA HADİ KIŞ GELİYO

yanıt14
yanıt4
ŞAHİN 75:

BU HDP ACİLEN KAPATILSIN

42
6
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title