Haberler

Hayatını kaybeden Neslican Tay için "Son mesajını görmemişim" diyen Duygu Özaslan kendisini savundu

Güncelleme:

Dördüncü kez kansere yakalanan ve verdiği mücadeleyle milyonlara örnek olan Neslican Tay, dün akşam hayatını kaybetti. Tay'ın ölümünün ardından "Bana son yazdığın mesajı görmemişim" diyerek paylaşım yapan fenomen Duygu Özaslan, tepki çekince kendisini savundu.

Tümörden dolayı bir bacağını kaybeden ve dördüncü kez kansere yakalanan Neslican Tay, dün akşam tedavi gördüğü yoğun bakımda hayatını kaybetti. Kansere karşı verdiği mücadeleyle milyonlarca kişiye örnek olan Tay'ın vefatının ardından yaptığı paylaşımla tepki çeken fenomen Duygu Özaslan, Instagram hesabında paylaşım yaparak kendisini savundu.

DÜN AKŞAM HAYATINI KAYBETTİ

Neslican'ın tedavi gördüğü hastaneden dün akşam yapılan açıklamada Tay'ın hayatını kaybettiği şu sözlerle duyuruldu: "Neslican Tay kızımız 6 Eylül 2019 tarihinde uzun süredir mücadele ettiği yaygın tutulum yapmış malign mezenşimal tümöre bağlı artmış olan semptomları nedeniyle hastanemize müracaat etmişti. Durumunun ağırlaşması üzerine 15 Eylül Cumartesi günü saat 21.20 de yoğun bakıma alınmıştı. Ancak süreç içerisinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle kendisini kaybettik. Allah'tan rahmet tüm sevenlerine sabırlar dileriz."

Hayatını kaybeden Neslican Tay için 'Son mesajını görmemişim' diyen Duygu Özaslan kendisini savunduNeslican Tay

"SON YAZDIĞIN MESAJI GÖRMEMİŞİM"

Neslican Tay'ın ölüm haberini alan ünlü YouTuber Duygu Özaslan ise yayınladığı mesajda, "Çok üzgünüm Neslican, bütün o pozitifliğinin, gücünün seni iyileştirebileceğine çok inanmıştım. Bana son yazdığın mesajı görmemişim, şimdi okudum. Cevap yazsam da göremeyecek olman beni çok üzüyor. Sen hepimize ilham oldun, neşe oldun içinin, dışının güzeliğiyle. Artık huzurlu olmanı diliyorum." dedi.

KISA SÜREDE LİNÇ EDİLDİ

Duygu Özaslan'ın paylaşımındaki "Bana son yazdığın mesajı görmemişim" kısmı ise sosyal medya kullanıcıları tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Instagram'da 1,4 milyon takipçisi bulunan Duygu Özaslan, paylaşımından dolayı Twitter trend listesine girdi. Özaslan için "Şov yapıyorsun" yorumları yapıldı.

Hayatını kaybeden Neslican Tay için 'Son mesajını görmemişim' diyen Duygu Özaslan kendisini savunduDuygu Özaslan

"UMARIM SİZDE BU DURUMU YAŞARSINIZ"

Kısa sürede linç edilen Duygu Özaslan, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak kendisini şöyle savundu:"Açıklamak zorunda kalmak, bu kadar kötü düşünmeye odaklı insana laf anlatmak zor. Ama umarım sevdiğiniz birinin mesajını artık çok geç olduğunda görmezsiniz. Bunu yaşarsanız da umarım üzülmezsiniz ya da benden daha düşünceli olup üzüntünüzü dile getirmezsiniz. Çok sevdiğim bir insandı, karşılıklı çok güzel bir iletişimimiz, dostluğumuz olmuştu bu sana dünyada. Sadece pişman olduğum görmediğime. Konuşacak zamanımız varken konuşamadığımıza. Ben ne egoyla ne düşüncesizlikle ilgili bir şey göremiyorum bu durumda. Ne diyeyim."

Hayatını kaybeden Neslican Tay için 'Son mesajını görmemişim' diyen Duygu Özaslan kendisini savundu

Hayatını kaybeden Neslican Tay için 'Son mesajını görmemişim' diyen Duygu Özaslan kendisini savundu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Instagram Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

saçma.:

la ne var buna görmemişim deyip üzüntüsünü belirtmiş. . millet ne diye tepki göstermiş anlamadım. . . hayatınız hep sanal da mı akıyor sizin. . sanki biri seslenmiş de duymazlıktan gelmiş gibi. . . ki öyle bile olabiliyor sizin bilmediğiniz gerçek dünyada. . . sizin dünyada sadece telefonun pili bitince mi bu durumu yaşıyorsunuz. . . sanal mısınız nesiniz. . .

11
22
yanıtYanıtla
Ada:

Gormus ama görmezden gelmiş mesajı resmen, öldüğü gün mu görmüş tam ne ilginc. Bu samimiyetsizlige tepkili insanlar.

yanıt17
yanıt1
ö yeşil:

24 saat sanalda olan biri nasılda olur görmez

yanıt5
yanıt1
Kale:

Birilerinin üstünden iyi prim yapanlar çıkıyor ortaya fırsatı hiç kaçırmıyorlar. Bence de bu fırsatçılık.

25
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU TİPLERİN HEPSİ BEYİN ÖZÜRLÜ

25
0
yanıtYanıtla
Woman:

Gereksiz kadın

21
0
yanıtYanıtla
Ad:

Ne boş muhabbetler ya Hele hale bak Biri vefat etmiş dua edilir biter Yok utopik trend oldu yok şu kadar takipcisi yotoberin şusu busu yok rfenim tepki cekti Ulan ölem ölmiş ahireti ne yaoacak vs Yani ne boş memleketiz ya Şu bahsi gecen konulara bak

18
2
yanıtYanıtla
gercekler:

yotuber takipcilerini orada bekliyor :)

yanıt4
yanıt1
Cihangir canavarı:

Sözümona ünlü şarkıcılar, ünlü oyuncular, ünlü kebapçılar hatta "ünlü" ile başlayan ne kadar saçma ünvan varsa bunlar bitti bir de ünlü youtuberlar çıktı... Hey allahım ya. Millet ne boş tiplere itibar gösteriyor da haber olup karşımıza geliyorlar...

17
0
yanıtYanıtla
KorkanınÇocuğuOlmaz:

asıl garip olan bu tipin 14 milyon takipçisi var 14 milyon tane boş kafalı insan

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title