Haberler

Hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil vasiyetini yazdı

Güncelleme:

Kaçış sendromu rahatsızlığından dolayı aylarca yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde tekrar yoğun bakıma kaldırılmıştı. Tedavisi devam eden Mehmet Ali Erbil vasiyetini yazdı.

Evinin banyosunda düştükten sonra yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde yeniden hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede tedavisi devam eden ünlü şovmenin vasiyetini yazdığı ileri sürüldü.

VASİYETİNİ İMZALADI

Erbil, son olarak geçtiğimiz hafta salı günü kalp spazmı geçirdiği için hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi gördü. İddiaya göre tedavi sırasında avukatını hastaneye çağıran Mehmet Ali Erbil, vasiyetini yazdırdı ve belgelere imza attı.

Hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil vasiyetini yazdı

YEŞİM ERBİL SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ BİLGİ VERMİŞTİ

Abisinin sağlık durumunu yakından takip eden Prof. Dr. Yeşim Erbil, abisinin sağlık durumu hakkında Instagram hesabından paylaşım yaparak şunları söyledi: "Abimin durumunu merak ediyorsunuz haklı olarak. Aslında bilgileri saklamıyoruz sadece iki ileri bir geri giden bir süreç olduğu için anlık duyuru yapmadık. 16 aydır ağır bir hastane süreci. Taburcu olsa da ayaktan takibi hep devam etti. 20 yıldır mevcut kaçak sendromu ve düşme ile başlayan olaylar vücudunu çok yıprattı."

Hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil vasiyetini yazdı

"DUA EDECEĞİZ"

Bir gün bile ne olacak böyle demedi. Şu an yoğun bakımda. Son olay ağır bir kaçış sendromu ile ilgili. Yıpranan organlar daha fazla etkileniyor bu nedenle de hassas bir tedavi gerektiği için yoğun bakımda. Kronik hastalıklarla baş etmek çok zordur. Ne zaman ne gelişeceğini bilemezsiniz. 2+2=4 değildir. Tedavisi sürecek, bekleyeceğiz her zaman yaptığımız gibi dua edeceğiz. Benim başından beri söylediğim şey şudur. Tüm hastalar için Allah en hayırlısını versin. Biz doktor olarak bilimin ışığında ne gerekiyorsa yaparız. Yaşam böyle bir şey hep mutlu hep sağlıklı hep moralli hep enerjik hep refahtan ibaret değil."

Hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil vasiyetini yazdı

2020'DEN SAĞLIK DİLEMİŞTİ

Mehmet Ali Erbil, 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada şunları söylemişti, "Geçen sene hastanedeydim, ondan önceki senelerde de hep işteydim. Bu yıl başını ailemle birlikte geçirdim. Torunum doğdu arka arkaya çıktık hastaneden. 2020'den önce sağlık sonra neşe, mutluluk en son da para diliyorum."

Hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil vasiyetini yazdı

Hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil vasiyetini yazdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (49)

ziyaa:

Allah acil şifalar versin. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. . . Allah dertlilere deva hastalara şifa versin inşallah. . .

63
7
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Allah rahmet eylesin.

25
40
yanıtYanıtla
DAVAR SAVAR:

DARISI SENiN BAŞINA

yanıt21
yanıt12
vatandaş:

bana ne yahu

32
21
yanıtYanıtla
YOZGATLI:

NEDEN, YOKSA SEN FRANSA VATANDAŞIMISIN

yanıt6
yanıt18
Çorumlu:

Yani vasiyetinden bana ne demek istemiş. . .

yanıt10
yanıt8
tbaba:

halkımızı uzun zaman eglendirdi güldürdü zaman zaman düşündürdü bazen halkın istemedigi cümlelerde çıktı agzından bunu da çok konuşan çok hata yapar ata sözüne bağlayalım renkli bir profil ortaya koydu kolay degil şöhretinin nimetinide yedi bedelinide ödedi şifa dilerim allah yardımcısı olsun.

26
13
yanıtYanıtla
Ay yıldız:

Kimileri hastalarla dalga geçiyor, hepimizin sonuçta akusu biteçek hastalançaz ve ölüçez. Allah kimseye ağrı açısı yaşatmasın. Allah Mehmet Ali abimise açil şifalar versin .

26
10
yanıtYanıtla
Socarralp:

Vatana millete ne faydaları olmuş,ibo,bu,seda sırayla inşallah...

22
14
yanıtYanıtla
asda:

senin ne oldu acaba ki bunları tanımadığın insanlara deme hakkı buluyorsun, inşallah diye dua ederekten önce kendini sorgulamalı sınamalı insan daha sonra kendinde başkalarını yargılama hakkı bulmalı ki kimse allahtan başka yargılayamaz sorgulayamayaz ama hepiniz maşallah elçi gibi sorgulama hakkını görüyorsunuz kendinizde

yanıt0
yanıt0
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title