Haberler

Hasan Özyer'den Dev Seydikemer Mitingi

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hasan Özyer, Seydikemer ilçesi ve Eşen Mahallesi'nde miting düzenledi. Binlerce kişiye hitap eden Hasan Özyer'in konuşması sık sık "Onlar konuşur Ak Parti yapar", "Dik Dur Eğilme Seydikemer Seninle" sloganlarıyla ve alkışlarla kesildi.

Yaklaşık 2 aydır Muğla ve ilçelerinin tamamını ve yüzlerce mahallesi'ni ziyaret eden Hasan Özyer, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi Seydikemer'de iki miting düzenledi. İlk mitingini Seydikemer İlçesi Eşen Mahallesi'nde düzenleyen Hasan Özyer, miting alanına sevgi seli nedeniyle uzun süre giremedi. Özyer burada da coşkulu bir kalabalığa seslenerek hemşehrilerinden güçlü bir destek istedi.

Eşen Mahallesi'nin ardından Cuma namazı kılan Hasan Özyer, Seydikemer Meydanı'na geçti. Binlerce kişinin doldurduğu miting alanında, havai fişeklerle karşılandı. Miting öncesi Ak Parti'li gençler uzun süre "Onlar konuşur Ak Parti yapar" sloganları attılar. Mitinge önceki dönemler belediye başkanları, Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, Muğla Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan'da katıldı.

Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş yaptığı konuşmada 13 yıllık Ak Parti icraatları hakkında bilgiler aktardı. Gümüş "Ak Parti 13 yılda Türkiye'yi yeniden inşaa etmiştir. Sağlık alanında, ulaşım alanında, eğitim alanında yaptığı herşey ortadadır" dedi.

Muğla İl Başkanı İhsan Küreci'de Seydikemer'i görünce gurur duyduklarını belirterek "Ak Parti'nin kalbi Seydikemer'dir. Ak Parti Belediyeciliği burada gözükmektedir. Biz elimizden gelen desteği esirgemeyeceğiz" dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'de, seçildikleri günden bu yana Seydikemer için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Otgöz "Seçildiğimiz günden bu yana sizler için hizmet ettik. Etmeyede devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte Hasan Bey'le el ele verip Seydikemer'de daha güzel işler başaracağız. Seydikemer'de yapılacak çok işimiz var. En büyük projelerimizden birisi Eşen Çayı'nın ıslahıydı. Şükürler olsun bunu başlattık" dedi

Muğla Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan'da alkışlar eşliğinde yaptığı konuşmasında "Muğla'da 1.parti olmak istiyoruz. Bu dönem siyasetin duayeni Hasan Abimizin gelmesiyle farklı bir rüzgar esmeye başladı. Teşkilatlarımızla, vatandaşlarımızla tek yürek olduk. Seydikemer bunun en güzel örneğidir. İnşallah Hasan Bey'i vekil olarak gönderip Bakan olarak karşılayacağız" dedi. Bu sözüyle miting alanındaki coşku artarken konuşmasını "Onlar Konuşur Ak Parti Yapar" sloganıyla tamamladı.

"Siz güçlü gönderin, oyunuzu en güçlü şekilde kullanalım"

Hasan Özyer'in kürsüye davet edilmesiyle Seydikemer "Dik dur eğilme Seydikemer seninle" sloganıyla inledi. Binlerce kişi slogan atarken, Ak Parti bayrakları dalgalandı. Bu coşkuyla oldukça duygulanan Hasan Özyer uzun süre hemşehrilerini selamladı. Özyer konuşmasında "Bugün aday olmamama rağmen bugün karşınızda olmamın nedeni işte bu gönül bağıdır. Siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin bize destek olması bizi güçlü kılacaktır. Ben Ankara'ya gittiğim zaman güçlü bir şekilde gitmemiz bizi Başbakanımızın yanında daha güçlü yapacaktır. Ben şöyle değerlendiriyorum şu olayı, bugün siyaset amacına yönelik kullanılmalı siyaset hizmet etmeli, amaç değil araç, amacıda hizmet etmekse burada hizmet yapacak partiye adaylara sahip çıkmak gerekiyor. Sağ olun bugüne kadar hep sahip çıkıp destek oldunuz. Bu coşkunuz beni onurlandırıyor. Sizde çok şanslısınız ki Yakup Otgöz gibi bir başkana sahipsiniz" dedi.

Hasan Özyer konuşmasında imardan kaynaklanan sorunları ve 2b sorunlarını bildiğini ifade ederek "Ben Muğla Mitinginde bunları Başbakan'ıma ilettim. Seçimden sonrada dosya halinde Başbakan'ımıza ileteceğim. Bu sorunun takipçisi olacağım" dedi. Seydikemer'de Yakup Otgöz ile ortak çalışmalar yapacağını belirten Özyer "4 yıl sonra Seydikemer'i tanıyamayacaksınız. El ele gönül gönüle Yakup Başkanımla çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"Ülkem için, İnsanım için yani bende milli şuur çok yüksek ben 78 milyon Türk insanının mutlu olmasını istiyorum" diyen Özyer "Dünyada Türkiye hak ettiği yeri alsın istiyorum. Yani o konuda milli onurumda çok yüksek, yani Türkiye hep güçlü olsun, neden yani bizim hiçbir eksiğimiz yok ki milletlerden diğer devletlerden yani Türk insanı bilgide güçlü olsun, sanayi de güçlü olsun, teknolojide güçlü olsun, eğitimde sağlıkta güçlü olsun, ekonomide güçlü olsun yani ben iki dönem milletvekilliğimde de hep bu konularda önerilerde bulundum. İnanmadığım hiçbir yasaya oy vermedim. Bundan sonrada vermeyeceğim" dedi.

Hasan Özyer, Özyer Medya Bünyesindeki Kanal F Televizyonunda uyduya geçeceği müjdesini verdi. Özyer "Fethiye'mizi Muğla'mızı dünyanın her yerinde izletmek için Kanalf Televizyonunu uyduya geçiriyoruz. Artık Muğla'da hangi belediyelerin çalışıp çalışmadığını göreceksiniz" dedi.

Miting sonunda Hasan Özyer'i uğurlamak için kuyruklar oluşurken, birçok kişide fotoğraf çekinmek için sıraya girdi. Hasan Özyer Seydikemer mitinginin ardından Seydikemer Esnaf Odası'nı ziyaret ederken ardından Uğurlu Sanayisinde tapu dağıtımına katıldı. Ortaköy, Ören, Paşalı, mahallelerinde de ziyaretlerde bulundu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Özyer Seydikemer Ak Parti Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title