Haberler

Harbiye'de 7 gün konser veren Tarkan, 9 milyon TL kazandı

Güncelleme:

Harbiye'de üst üste 7 kere konser veren Megastar Tarkan, günlük 20 şarkı söyleyerek hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Tarkan bu muhteşem konser maratonunda ise toplamda 9 milyon TL kazandı.

İlk bebeği Lila için Harbiye konserlerine ara veren şarkıcı Tarkan, bu sene Harbiye'ye hızlı bir dönüş yaptı. Üst üste konserler veren Tarkan, geçtiğimiz Cumartesi akşamı final yaptı. Her gün 20 şarkı okuyan Tarkan, toplamda da 9 milyon TL gelir elde etti.

50 BİN KİŞİ İZLEDİ

Biletlerinin satışa çıktığı ilk günden itibaren birkaç saat içinde tükendiği ve yoğun talep üzerine konser serisini bir gün uzatarak yedi güne çıkartan Megastar Tarkan'ı yaklaşık 50 bin kişi izledi.

Harbiye'de 7 gün konser veren Tarkan, 9 milyon TL kazandı

9 MİLYON KAZANDI

Yoğun tempoda geçen 7 günde 3 kilo veren Tarkan, 100 kişilik bir ekiple çalıştı. Modacı Gülnur Güneş'in özel tasarladığı 21 ceket giyen şarkıcı, toplamda 39 bin kişinin izlediği konserden 9 milyon lira kazandı.

Harbiye'de 7 gün konser veren Tarkan, 9 milyon TL kazandı

"DEPREM OLDU GELDİNİZ, YAĞMUR YAĞDI GELDİNİZ"

Konser öncesi kendi sosyal medya hesabından sevenlerine seslenen Megastar, "Bugün Harbiye'deki son gün. İçim buruk ve hüzünlü. İnşallah seneye tekrar bir arada oluruz. Her şey için hepinize çok teşekkür ederim. Özellikle ilginiz için sevginiz için. Deprem oldu geldiniz, yağmur oldu geldiniz. Hiç unutmayacağım bu sevginizi." dedi.

Harbiye'de 7 gün konser veren Tarkan, 9 milyon TL kazandı

EŞİNE AŞKINI İLAN ETTİ

Tarkan, önceki günkü konserinde en önde kendisini dinleyen eşi Pınar Tevetoğlu'na ilanı aşk etti. Söylediği şarkıların arasında eşini yere göğe sığdıramayan Tarkan, "Benim canım, can Pınar'ım. O kadar iyi geldin ki bu kalbe... Bu kalpten sakın hiç gitme. Seni çok seviyorum canım karıcığım. Onu bir tanısanız. Ah bir tanısanız. Çok iyi bir insan. I love you baby" ifadeleriyle herkesin alkışını topladı. Eşinin gözleri karşısında duygusal anlar yaşayan Pınar Tevetoğlu ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Harbiye'de 7 gün konser veren Tarkan, 9 milyon TL kazandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Harbiye Tarkan Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (48)

karaca:

sol marjinal kemalist güruhu kekleyen sözde sanatcılarımızdan biri , yıldızlğı daı da kekleme sanatından

31
19
yanıtYanıtla
rambo:

adam yurt dışında gününü gün ediyor baktı para azaldı gideyim türkiye ye iki tıktık bir şık şık gelsin 9 milyon cebe by

40
5
yanıtYanıtla
Önemi Yok:

Sende yap seni tutanmi var. . .

yanıt2
yanıt1
PAŞALI:

Tarkan''ın uyuşturucudan dolayı yüzü yavaş yavaş kararmaya başlamış.

17
14
yanıtYanıtla
boşsun:

ne alaka biremen komiksin adam 20 yaşında gibi hala maşallah

yanıt4
yanıt4
Seren canj:

Uyuşturucu bağımlısı konuştu kişi kendinden bilir işi derler

yanıt9
yanıt5
Asker:

Kaz dağlarına çalışan derneklere bağışlasın da görelim samimiyetini.

16
1
yanıtYanıtla
ali:

memlekette bu kadar ahmak var demek ki

14
2
yanıtYanıtla
Ö.K:

Bu 50 bin kişinin enayiligine yanarım. Bir yıl tarlada çalış 20 yada 30 bin kazan. 7 günde 9 milyon.Haram olsun bu çiftçinin uretipte yedikleriniz

14
1
yanıtYanıtla
HAHhaha:

Bu sarlatani izlemeye gidenler neye gider anlamam. Herod turkiyede kazaniyo aalmanyada amerikada yiyo

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title