Haberler

Harabe Yapıların Yıkımı Devam Ediyor

Güncelleme:

Kent yaşamını olumsuz etkileyen yarı yıkık harabe niteliği taşıyan yapılar belediyemiz ekipleri tarafından yıkılarak temizlenmeye devam ediyor.

Önceki günlerde Erçene, Nadır, Hüyüklü ve Beyceğiz ve Kuşkayası Mahallelerinde gerçekleştirilen yıkım sonrasında Kaşanlı mahallesinde de çalışmalar başlatıldı.

Yapılan Çalışmalar hakkında bilgi veren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ;" Muhtarlarımızla bir plan kuruyoruz. Vatandaşlarımızın dilekçelerini alıyoruz, ondan sonra harabeleri temizliyoruz, yerlerini düzeltiyoruz. Vatandaşın istifadesine kullanımına sunuyoruz. Tabi zaman la yarışıyoruz. Çift vardiya çalışıyoruz. Gündüz merkezde işlerimizi yapıyoruz, gecede hem merkez de hem mahallelerimiz de yıkık harabeleri temizliyoruz. İnşallah bu çalışmalar kesintisiz devam edecek. İnşallah daha güzel şeyleri de hayata geçireceğiz. Tüm alanlarda çalışmalarımız gece, gündüz devam ediyor." İfadelerini kullandı.

Yapılan çalışmaların mahalle sakinlerinin takdirini kazandığını belirten Kaşanlı Mahalle Muhtarı Yusuf Güzel;" şu anki yapılan çalışmalarının nedeni Afşin Belediyemizin gelip harabe yerlerin temizlenmesi amacı ile çalışmasıdır. Bizde mahallemizde harabe olan yerimiz için başvurumuzu yaptık. Belediyemiz harabe yerlerimizi temizlemek için geldi. Zaman gözetlemeden gecenin oniksisin de gelip çalışmalarını yapıyor. Harabe yerleri temizliyor ve mahallelerimiz daha temiz ve güvenli hale geliyor. Bu uygulamadan dolayı sayın Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'e ve Fen işleri ekibimiz ve Müdürümüz sayın İlker Çirci'ye sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Fatih Güven Kuşkayası Hüyüklü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title