Haberler

Hadise'nin Seda Sayan'la paylaştığı fotoğraftaki Beyaz Öztürk detayı herkesi güldürdü

Güncelleme:

Hadise, yıllardır jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'nin çekimlerinde Seda Sayan'la fotoğraf çektirerek Instagram hesabından paylaştı. Hadise'nin fotoğrafında en dikkat çeken ayrıntı ise Beyazıt Öztürk'ün bakışları oldu.

Yıllardır sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan şarkıcı Hadise, Seda Sayan'la çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Hadise, fotoğrafta kendilerine baktığını fark eden Beyazıt Öztürk'ü ok ile göstermeyi ihmal etmedi.

BEYAZ'IN BAKIŞLARI DİKKAT ÇEKTİ

Programın kulisinden çekilmiş kareleri takipçilerinin beğenisine sunan Hadise, Seda Sayan'la yanak yanağa vererek çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Hadise, fotoğraftaki Beyazıt Öztürk detayını öne çıkarmayı da ihmal etmedi. Seda Sayan ile fotoğraf çektirdiği sırada onları gören Beyazıt Öztürk'ün verdiği tepkiyi, fotoğrafın üzerine çizdiği bir ok ve gülen surat emojisi ile öne çıkaran Hadise, takipçilerini de güldürmeyi başardı.

Hadise'nin Seda Sayan'la paylaştığı fotoğraftaki Beyaz Öztürk detayı herkesi güldürdü

SEDA'NIN ETEĞİNE TAKILDILAR

Üçlünün bu fotoğrafı ise kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kısa sürede binlerce kez paylaşılan fotoğrafta Beyazıt Öztürk'ün bakışlarının yanı sıra 57 yaşındaki Seda Sayan'ın mini eteğine dikkat çekildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye Seda Sayan Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

MERAK:

Seda sayan gibi Alevilerin çoğu böyle açık mı giyiniyor ki acaba??

4
49
yanıtYanıtla
meraktan geldi:

sizin aile kadar değil

yanıt13
yanıt4
ahmetS:

fazla merak başına iş açar benden söylemesi

yanıt6
yanıt2
adsız cengo:

seda sayan keşke biraz adap öğrenseydin yaş olmuş 55 biraz normal giyin

9
7
yanıtYanıtla
Yavuz50:

Güzel bir hadise ancak Güzell gibii. !! Ben güzele güzel demem, benim olmayınca. hem bu ne basitlik yaa. kadın dediğin istanbul kadar güzel, fethi zor fatihi tek olmalı.

11
5
yanıtYanıtla
:

boş yorum geçiniz, , , , , ,

yanıt0
yanıt0
Yako50:

hadise benim ilk aşkım, harikasın hadise

5
9
yanıtYanıtla
zz:

ıq o kadar belli ki arkadaşım. . böyle devam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title