Haberler

Hadise, mavi tulumu ile sosyal medyada hedef olmaktan kurtulamadı

Güncelleme:

Son dönemde dansları ve cesur pozlarıyla eleştirilerin hedefi olan Hadise, mavi tulumuyla sosyal medya kullanıcılarının hedefi olmaktan yine kurtulamadı.

Bir arkadaşının doğum gününe katılan ve mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı Hadise, son dönemde hakkında çıkan iddialar hakkında konuştu. Hadise'nin tercih ettiği mavi tulumu ise sosyal medyada yine alay konusu oldu.

"ALLAH ŞAHİDİM, BENİM İÇİM ÇOK RAHAT"

Instagram'da 10 milyon takipçiye ulaşan güzel şarkıcı, sahte takipçi satın aldığı iddialarına, "Bilmiyorum, ben tek şunu biliyorum; ben hiç hayatımda nasıl sahte takipçi satın alınır bilmiyorum. Hiç yapmadım, Allah şahidim. Bazı insanlar hiç resim yüklemeyerek 30-40-100-1000 kişi takip edebiliyorlar. Bunlara sahte diyebilirsiniz. Ben kendimi biliyorum. Allah şahidim, benim içim çok rahat" yanıtını verdi.

Hadise, mavi tulumu ile sosyal medyada hedef olmaktan kurtulamadı

"DÜNYA STARI OLAYIM DERKEN"

Katıldığı davette mavi bir tulum tercih eden Hadise, sosyal medya kullanıcıların hedefine girmekten kurtulumadı. Instagram'da şarkıcını fotoğrafını gören kullanıcılar "Dünya starı olayım derken, Ciguli olmuş" yorumlarını yaptılar.

Hadise, mavi tulumu ile sosyal medyada hedef olmaktan kurtulamadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (35)

Sanatçı Bozuntusu:

mavi çöp poşetine benziyor

16
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Bir açıyorsun bir kapıyorsun ne yapmak istiyorsun?

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yakışmış

1
11
yanıtYanıtla
Vodene:

Yallah Belçika''ya geri

9
1
yanıtYanıtla
deli:

güzel olmuş

2
7
yanıtYanıtla
Akıllı:

Deli

yanıt3
yanıt0
HALK:

PALYAÇO

5
2
yanıtYanıtla
Paranaue Paranaue Parana:

Siz sanattan ne anlarsınız ki Paçozlar ? Çok yakışmış Adiseye cicileri.

0
7
yanıtYanıtla
Ninja:

Sanırım bunalımda

5
0
yanıtYanıtla
kartal:

ASTRONOTLARA BENZEMİŞ. . . . AMACI MAGAZİNDE VE SOSYAL MEDYADA GÜNDEME GELMEK . . . YAKIŞMIŞ VEYA YAKIŞMAMIŞ ÖNEMLİ DEĞİL. . . .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title