Haberler

Zor Ölüm - Ölmek İçin Güzel Bir Gün filmi oyuncuları kim? Zor Ölüm - Ölmek İçin Güzel Bir Gün filmi konusu, oyuncuları ve özeti

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Zor Ölüm - Ölmek İçin Güzel Bir Gün filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Zor Ölüm - Ölmek İçin Güzel Bir Gün konusu, özeti ve Zor Ölüm - Ölmek İçin Güzel Bir Gün oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Zor Ölüm - Ölmek İçin Güzel Bir Gün filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Zor Ölüm - Ölmek İçin Güzel Bir Gün filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Zor Ölüm - Ölmek İçin Güzel Bir Gün filmini izleyecek olanların merak ettiği Zor Ölüm - Ölmek İçin Güzel Bir Gün konusu nedir, Zor Ölüm - Ölmek İçin Güzel Bir Gün oyuncuları kimler ve Zor Ölüm - Ölmek İçin Güzel Bir Gün özeti gibi konuları inceliyoruz.

ZOR ÖLÜM - ÖLMEK İÇİN GÜZEL BİR GÜN FİLMİ KONUSU NEDİR?

New York Belediye Başkan'ı Nicholas Hostetler, özel dedektif Billy Taggart'ı sadakatsiz eşi Cathleen'i takip etmesi için tutar. Fakat Billy bunun bir komplo olduğunu çok geçmeden anlayacaktır. Araştırmalarını derinleştirirken hayatını tehlikeye sokan olaylarla karşılaşacak, işi ve ailesi için kötü sonuçlar doğurabilecek tercihler yapmak zorunda kalacaktır.

Yönetmen: John Moore

Senaryo: Skip Woods, Roderick Thorp

Oyuncular: Cole Hauser, Yuliya Snigir, Jai Courtney, Mary Elizabeth Winstead, Bruce Willis

Filmin Türü: Aksiyon, Suç, Gerilim,

Orijinal Adı: A Good Day to Die Hard

Yapımcı Firma: Dune Entertainment

Yapım Yılı: 2013

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Chantier Films

Vizyon Tarihi: 18.02.2013

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gündem Sinema Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title