Haberler

Yaşar Okuyan'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta? Eski Bakan Yaşar Okuyan'ın cenaze töreni nerede yapılacak?

Güncelleme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın cenaze töreni nerede ve ne zaman yapılacağı gündeme geliyor. Çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Yaşar Okuyan'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta yapılacağı merak ediliyor. Peki, Yaşar Okuyan'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta? Eski Bakan Yaşar Okuyan'ın cenaze töreni nerede yapılacak?

Yaşar Okuyan'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta olacağı merak edilirken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın cenaze töreni nerede yapılacağı gündeme geliyor. Ankara'da özel bir hastanede tedavi gören eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda hayatını kaybetti. Yaşar Okuyan'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta? Eski Bakan Yaşar Okuyan'ın cenaze töreni nerede yapılacak? Detaylar haberimizdedir…

YAŞAR OKUYAN'IN CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Çarşamba günü saat 14.00'te tören düzenlenecek.

Yaşar Okuyan'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta? Eski Bakan Yaşar Okuyan'ın cenaze töreni nerede yapılacak?Yaşar Okuyan

ESKİ BAKAN YAŞAR OKUYAN'IN CENAZE TÖRENİ NEREDE YAPILACAK?

Ankara'da özel bir hastanede tedavi gören eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda hayatını kaybetti. Dün gece saat 02.46'da hayata gözlerini yuman Okuyan için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Çarşamba günü saat 14.00'de tören düzenlenecek.

Okuyan'ın kızı Ülkü Okuyan, hastanede yaptığı konuşmada, "12 gündür yoğun bakımdaydı. Çok üzgünüz. Böyle bir şeye hazır değildik. İyileşecek diye bekledik ama kurtaramadılar. Allah rahmet eylesin. Sevenlerinin de sayı sağ olsun. Yarın mecliste saat 14.00'te tören yapılacak. Arkasından da Yalova'ya nakledeceğiz. Orada aile kabristanına gömülecek" ifadelerine yer verdi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Yaşar Okuyan Gündem Yaşam Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title