Haberler

Üniversiteler halka açıldı mı? Üniversitelere herkes girebiliyor mu? Hangi üniversiteler halka açıldı?

Güncelleme:

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamanın ardından Üniversiteler halka açıldı mı? Merak edildi ve araştırma konusu oldu. Peki, Üniversiteler halka açıldı mı? Üniversitelere herkes girebiliyor mu? Hangi üniversiteler halka açıldı?

Üniversiteler halka açıldı mı? Sorusu, gündeme gelen fotoğraflar ve videolar ile birlikte merak edilmekte ve araştırılmakta. Bir süredir Üniversitelerin halka açılacağı konuşuluyordu. Bugün paylaşılan görsellerde vatandaşların İstanbul Üniversitesine girdiği ve ders işlendiği esnada vatandaşların öğrencileri izlemesi gündem oldu. Peki, Üniversiteler halka açıldı mı? Üniversitelere herkes girebiliyor mu? Hangi üniversiteler halka açıldı?

ÜNİVERSİTELER HALKA AÇILDI MI?

Rektör Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar'ın 'duvarsız üniversite' tanımını belirlediklerini duyurmasının ardından Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından olan İstanbul Üniversitesi'nin kapıları ziyaretçilere açıldı.Üniversitenin bir simgesi haline gelen Beyazıt kampüsünün yanı sıra Laleli, Horhor, Avcılar, Çapa, Şişli, Kadıköy, Bahçeköy, Bakırköy ve Büyükçekmece'de bulunan yerleşkeleri de hafta içi sabah 08.30'dan akşam 17.00'ye kadar ziyarete açık olacak. Buna göre sadece İstanbul Üniversitesi halka açıldı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

İstanbul Üniversitesi Bülent Zülfikar İstanbul Gündem Eğitim Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title