Haberler

Tekirdağ Belediyesi hangi parti? Tekirdağ Belediye Başkanı hangi partiden seçilmiştir?

Güncelleme:

31 Mart 2019 İstanbul Yerel Seçimleri doğrultusunda halk, belediye başkanını seçmek için oy kullandı. Bununla birlikte 2019 Yerel Seçimlerinde; belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyeti belli oldu. Peki, Tekirdağ Belediyesi hangi parti? Tekirdağ Belediye Başkanı hangi partiden seçilmiştir?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçimi için Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı'nın adayı Binali Yıldırım, Saadet Partisi'nin adayı Necdet Gökçınar; DSP'nin adayı ise Muammer Aydın oldu. Peki, Tekirdağ Belediyesi hangi parti? Tekirdağ Belediye Başkanı hangi partiden seçilmiştir?

TEKİRDAĞ BELEDİYESİ HANGİ PARTİ?

Tekirdağ Belediyesi seçimlerinde CHP adayı Kadir Albayrak, toplamda 318,246 oy alarak %51,18'lik bir oranla zafer elde etti ve belediye başkanı seçildi. AK Parti adayı Mestan Özcan ise %43,85 oy oranıyla ikinci sırada yer aldı. HDP adayı Şadi Özdemir %1,88 oranında oy alırken, DSP adayı Mehmet Yaman %1,13 oy oranıyla dördüncü sırayı aldı. Saadet Partisi adayı Fethi Pehlivan ise %0,99 oranında oy aldı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Tekirdağ Belediyesi İstanbul Tekirdağ Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title