Haberler

Yusuf Kahraman kimdir? AK Parti Konya- Akşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Kahraman kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

AK Parti tarafından Konya-Akşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Yusuf Kahraman hakkında merak edilenler araştırılıyor. Yusuf Kahraman'ın kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu gibi bilgiler gündeme geliyor.

Ak Parti 31 Mart seçimleri öncesinde seçim kongresi gerçekleştirmiş ve adaylarını açıklamıştı. Konya- Akşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Kahraman oldu. Peki, Yusuf Kahraman kimdir? AK Parti Konya- Akşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Kahraman kaç yaşında, nereli?

YUSUF KAHRAMAN KİMDİR?

1967 Akşehir doğumlu olan Yusuf Kahraman, Selçuk Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Muhasebe bölümü ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesinde Muhasebe-Denetim alanında tamamladı. 2001 yılında AK Parti Akşehir Kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, 2004 yılında AK Parti Konya İl Genel Meclisi Üyeliği görevlerinde bulundu. 2006-2011 yılları arasında AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 15 Şubat 2021 tarihinde AK Parti Konya 7. Olağan İl Kongresinde Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. SMMM ve Bağımsız Denetçi olarak mesleğine devam etmekte olan Yusuf Kahraman, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yusuf Kahraman kimdir? AK Parti Konya- Akşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Kahraman kaç yaşında, nereli?

NEREDE OY KULLANACAĞIM?

Nerede oy kullanacağınızı, seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra e-Devlet kapısı üzerinden, www.ysk.gov.tr adresinden "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden YSK mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

31 MART'TA NE SEÇİMİ YAPILACAK?

2024 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerdir. Seçim sonucunda belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yusuf Kahraman AK Parti Akşehir Konya Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title