Haberler

Son dakika... 11 yaşındaki Yasir'in ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

Güncelleme:

Son dakika haber... KAYSERİ'de, hafta sonu yürüyüşe çıkan ailesinin yanında bisikletle giden Yasir Hamza Karaoğlu'na (11) otomobille çarparak, ölümüne neden olan T.Ç. tutuklandı.

KAYSERİ'de, hafta sonu yürüyüşe çıkan ailesinin yanında bisikletle giden Yasir Hamza Karaoğlu'na (11) otomobille çarparak, ölümüne neden olan T.Ç. tutuklandı.

Kaza, pazar günü Talas ilçesi Endürlük Mahallesi'ndeki Endürlük Caddesi'nde meydana geldi. Yürüyüşe çıkan anne ve babasının yanında bisikletle giden Yasir Hamza Karaoğlu'na, T.Ç.'nin kullandığı 38 LS 142 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Karaoğlu, yaklaşık 100 metre sürüklendi. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Karaoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Yasir Hamza Karaoğlu'nun cenazesi, Talas ilçesinde toprağa verildi. Küçük çocuğun ölümüne neden olan otomobil sürücüsü T.Ç. ise gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen T.Ç., dün çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Talas Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (2)

Selim Karaoğlu:

Alköllü araç kullan kusur yok hız limitinin çok üstünde ol kusur yok yolda 34 metre firen izi var ve 8de2kusur ver 8de2 kusuru direksiyona oturunca orakesin alıyorsun ozaman içelim çıkalım yola Allah ne verdi ise basalım bizede ceza ne kesemesinler bunlarda kusur yoksa bu nasıl bi adalet nasıl bi sistem elini vijdanına koy polis kardeşim bu yolda hız limiti 50 burada

0
0
yanıtYanıtla
Selim Karaoğlu:

Alkollü olmasına rağmen kusur yok yoldaki hız limitini. Çok çok üstünde olmasına rağmen yine kusur yok 34 metre firen izi var 25 metre çocuğu camda götürüyor duramıyo 8de2 kusur zaten direksiyona geçtiğinde orası kesin 8de2 veren polis kardeşim elini vijdanına koy bu tarafın bide öbür tarafı var bak giden gitti ne götürebildi güzel adalet içelim çıkalım yola kusur yok basalım gaza ozaman cezada kesemezsiniz bunlar kusudan sayılmıyorsa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title