Haberler

Güncelleme - Zonguldak'ta Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesindeki silahlı saldırıda bir kişi yaralandı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesindeki silahlı saldırıda bir kişi yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Rıdvan K. (25), kız arkadaşına mesaj attığı iddia edilen Halil T. (35) ile bir süre önce tartıştı.

Rıdvan K, Alaplı Şehirlerarası Otobüs Terminalinde olduğunu öğrendiği Halil T'yi tuvaletten çıktığı sırada pompalı tüfekle yaraladı.

Yaralı, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Buradaki tedavisinin ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine sevk edilen Halil T'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Şüpheli Rıdvan K. ise polis ekiplerince olay yerinde gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Rıdvan K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu arada, olay anı çevredeki güvenlik kamerasına da yansıdı.

Kayıtlarda, Rıdvan K'nin pompalı tüfekle Halil T'ye ateş etmesi ve şüphelinin polis ekiplerince gözaltına alınması yer alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak Alaplı 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (37)

ASABİ:

BİZ BİN İKİ BİN LİRA ASGARİ ÜCRETE TALİM EDERKEN ONLARA 25 . . . . 30 BİN LİRA MAAŞ VE KIYAK EMEKLİLİK BİZ BELEDİYE TANZİM ÇADIRLARINDA UCUZ DOMATES PATATES ARARKEN ONLAR MECLİS LOKANTASINDA BELEŞE ET YEMEKLERİYLE İŞKEMBELERİNİ DOLDURUP DAĞA ÇIKIP KEYİFTEN ULUYORLAR EĞER ÖYLE BİR İMKAN BULSAM BEN ULUMAYI BIRAK TAKLA ATA ATA HAVLARDIM ZATEN ONLARA YAKIŞANDA O

55
10
yanıtYanıtla
Maho:

O kız baskasinin kollarinda olcak.bu enayi de mapusda gun saysin

53
6
yanıtYanıtla
Sigmond:

Çok gerizekalı bir toplumuz...

53
1
yanıtYanıtla
CİNİSİSİMEEEE:

kendi adına konuş be teneke kafalı

yanıt2
yanıt0
Sigmond:

Benim evim de cephanelik gibi ama, silahlarım av dışında ve poligon dışında evden çıkmaz! Haaa! eve hırsız mı girecek? Buyursun girsin! Yoksa, biriyle tartıştım, alayım silahlarımı falan... Texas mı lan burası? Millet iyice kafayı yedi! İyice hanzolaştı...

42
6
yanıtYanıtla
Ali:

Yazik degil hayvanlari aglamak,yaban hayvani kalmadi ülkede!!!

yanıt11
yanıt0
Sigmond:

Ben katliam yapmam kardeş! 3 tane yiyeceksem 3 tane vururum. Yasal limit 8 olsa bile!!! Boş fişekleri, boş mermi kovanlarını toplarım! Doğaya zarar vermem, saygı duyarım! Bilmem anlatabildim mi?

yanıt0
yanıt9
POLİS:

SEN Bİ YERİNİ SÖYLESENE BU ÜLKEDE DİNGONUN AHIRI MI EVDE CEPHANELİK OLUŞTURMUŞSUN :)

yanıt3
yanıt0
HAYVANLARI SEVEN Y:

Keşke silahlarınızı doğadaki hayvanlarada kullanmasanız. . . onların dünyasındada onlara yaşama hakkı tanısanız olmazmı?hem karın doyurmak için insanların daha çok seçenekleri vardır . . . doğadaki hayvanları avlamak yerine . eğer hattimi aştıysam özür dilerim . . . bende böyleyim işde çünkü hayvanlarında insanlar gibi HELEKİ doğadaki hayvanların yaşama hakkı olduğu için yazdım. . . . .

yanıt6
yanıt0
Sigmond:

Hepsi ruhsatlı kardeşim! Kanunsuz işimiz olmaz çok şükür!

yanıt0
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title