Haberler

18 yaşındaki kadın hırsız, Yüksekova ilçe emniyet müdür yardımcısını bıçakladı

Güncelleme:

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, gelen bir hırsızlık ihbarına giden ilçe emniyet müdür yardımcısı, 18 yaşındaki kadın hırsız tarafından bıçaklandı. Tedaviye alınan ilçe emniyet müdür yardımcısının durumu ağır.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, gelen bir hırsızlık ihbarına giden ilçe emniyet müdür yardımcısı, 18 yaşındaki hırsız kız tarafından bıçaklandı.

Olay Yüksekova ilçesinde meydana geldi. 155 ihbar hattına yapılan bir evden hırsızlık anonsuna giden İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Yardımcısı Fatih Acar, evde hırsızlık yapan 18 yaşındaki kadını muhafaza altına almak istedi.

KARNINDAN BIÇAKLADI

Hırsız, o esnada üzerindeki bıçakla Acar'ı karnından bıçakladı. Müdahale etmek isteyen korumalarını da bıçakla hafif şekilde yaralayan hırsız gözaltına alındı.

DURUMU AĞIR

Emniyet müdür yardımcısı Acar ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bıçağın dalağına isabet ettiği belirlenen emniyet müdür yardımcısı Acar'ın sağlık durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Saldırgan kadın ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Hakkari 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

ALİ AGA:

Çekip vuramadınızmı o kadar polis yaralanıyorsunuz kıçından vurun adiyi

50
8
yanıtYanıtla
Haklı:

aman öyle deme kadındır haklıdır(!) simdilerde zaten gündem yok anlamını bilmeden savunan feministlere gün doğdu şu zamanlarda

yanıt28
yanıt2
......:

Polisimin tutumuna merhametine bakar mısınız ya. . Bacak kadar kıza zarar vermiyeyim düşüncesi ile bıçak darbesi alıyor. Allah Şafi ismi ile şifa versin sevdiklerine bağışlasın :((

39
8
yanıtYanıtla
Edin:

Bu gün böyle diyorlar, yarın altından başka bir şey çıkıyor.

yanıt3
yanıt0
Kelebek MISALI:

Bir Emniyet Müdürünün basit bir hirsizlik olayina bizahiti gittigini ilk defa duydum. ! Olayin aslini bilmek lazim. . birde 18 yasindaki bir genc KIZ. . . Akil almiyorr. . . Insallah olayin altindan pis kokular yayilmaz. .

26
4
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Basit bir olayda ortalık karışınca en üst rütbede polis veya jandarma gider. Sen şimdi burda ima etmek istediğin şeyi o yaralanan adamın yüzüne söyleyemiyeceğin için burda yazıyorsun.

yanıt2
yanıt4
GERCEKLER E CEVAP:

Gercekler neyse dile getirilmeli. . Bu olayda taraf olmaz. . Hakkaniyet konusulmali ve yazilmali. . !Hic bir hirsizlik olayinda Emniyet Müdürünün bizahiti olay yerine gittigini duymadim. . O kisi emrindeki polis ekibini yönlendirir ve olay yerine gönderir. Bu güne kadar prosedür böyle yürümüs . ! TARAFSIZ VE ÖZGÜR BIR SEKILDE SAVCILARIMIZIN OLAYI ÖRTBAS ETTIRMEDEN SU YÜZÜNE CIKARIP KAMUOYUNA ACIKLAMALIKI, BÖYLE OLAYLAR BIR DAHA MEYDANA GELMESIN !

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

Kadın diye çok tedbirsiz davranmışlar, suçlu kim olursa olsun çelik yelek vs. takılmalı.

20
3
yanıtYanıtla
Djn:

Başka ülkede yanina yaklasirsa şarjörü üstüne boşaltiyorlar

21
1
yanıtYanıtla
çiçek:

örnek bizim abd

yanıt1
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title