Haberler

Suriyeli Sığınmacı, Sokak Ortasında Boğazı Kesilerek Öldürüldü

Güncelleme:

Suriyeli sığınmacı, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan kavgada, sokak ortasında boğazı kesilerek öldürüldü. Kaçan şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Mersin'in Tarsus ilçesinde Hikmet S., kavga ettiği 38 yaşındaki Suriye uyruklu Faysal Almarati'yi yol ortasında boğazını bıçakla keserek öldürdü. Olay yerinden kaçan Hikmet S. polis tarafından yakalanarak ifadesi alınmak üzere emniyet merkezine götürüldü.

Olay, Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana geldi. Hikmet S. ile Suriye uyruklu Faysal Almarati arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Kavga sırasında Faysal Almarati, boğazı bıçakla kesilerek ağır yaralandı.

SURİYELİ SIĞINMACI OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi Faysal Almarati'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis, olaydan sonra kaçan şüpheli Hikmet S.'yi yakalayıp, gözaltına aldı. Şüpheli sorgulanmak üzeri Tarsus Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olay yerinden görüntüler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tarsus Mersin kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (118)

Recep:

ELİNE KOLUNA SAĞLIKKK KARDAŞIMM

26
30
yanıtYanıtla
Döndü Teyze:

evladlarım beni iyi dinleyin,suriyeliler bizim misafirlerimizdir,onları sadece dürzüler ve gızılbaşlar sevmezler annata bildimmi yavrularım.

14
35
yanıtYanıtla
co hart:

vatan haını

yanıt12
yanıt4
Emin fakir:

Teyzeval evine iki tane suriyeli besle o zaman

yanıt15
yanıt7
çok şükür demokrasi geçmişimiz var:

büyük kıçın kaşınmasın, mileti din temelinde bölme adi yaratık!

yanıt16
yanıt3
Turk:

Insan olanı herkes sever,insanlıktan nasibini almayası haini kimse sevmez

yanıt12
yanıt3
bunlar 800 tl aylık alıyor mal:

insanın olduğu yerde farklı inançlar hep vardı ve olacaktırda ;önemli olan bir arada yaşama kültürü geliştirebilmektir; birbirinin hukuna el atmadan , ötekileştirmeden , imtiyaz sağlamadan;biz bunu geçmişte başarmış bir ülkeyiz bu sahte dindarlara itibar etmeyiniz ;isteyen istediğine inanır biz vicdanına toplumsal terbiyesine bakarız. . .

yanıt4
yanıt3
Evo20:

Al evinde besle o zaman bizim Türk bayanlara laf atıp sahilde keyif yapamazlar keyif yapacak kadar durumları iyiyse gidip savaşabilirler!

yanıt9
yanıt4
maksut:

kızılbaş kadar başınıza taş yağsın sen kızılbaşların bir tek tel saçı bile etmezsin sahte müslümancık seni , kızılbaşlar bu ülkenin en aydın kesimidir. cahil zebani.

yanıt10
yanıt6
Atibiyotik:

Fazla döndün galiba teyze .

yanıt3
yanıt3
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title