Haberler

Yılanı vurmak isterken yanlışlıkla 6 buçuk aylık hamile karısını öldürdü

Güncelleme:

Konya'da Suriyeli adam, evde gördüğü yılanı vurmak isterken iddiaya göre yanlışlıkla 6 buçuk aylık hamile eşini vurarak öldürdü.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Suriye uyruklu bir kişi, evde gördüğü yılanı vurmak için duvarda asılı olan tüfeğini alarak ateş etti. 28 yaşındaki adam iddiaya göre yanlışlıkla 6 buçuk aylık hamile eşini vurarak öldürdü.

BESİ DAMINDA İŞE BAŞLADI

Olay, sabah saatlerinde Seydişehir'e bağlı Kesecik Mahallesi Kırbaçlar mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye Suriye uyruklu Ali El Arid (28), 10 gün önce Hacı Murat Kırkaç'a ait besi damında hayvanlara bakmak için işe başladı. Ali El Arid, besi damının yanında bulunan eve de ailesiyle birlikte yerleşti.

YILANA ATEŞ ETMEK İSTERKEN KARISINI VURDU

İddiaya göre, sabah saatlerinde evin içinde gördüğü yılanı öldürmek için duvarda asılı olan tüfeğini alarak ateş eden Ali El Arid, bu sırada evin içinde bulunan eşi Zeyneb El Arid'i (21) sırtından vurdu.

HAMİLE KADIN KURTARILAMADI

Ağır yaralanan genç kadın, çağrılan ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi kaldırıldı. Zeynep El Adir, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybeden Zeynep El Arid'in, 2 ile 3 yaşında iki çocuğu olduğu ve 6 buçuk aylık hamile olduğu öğrenildi.

KAZAYLA VURDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ, GÖZALTINA ALINDI

Genç kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Eşini kazayla vurduğu öne sürülen Ali El Arid ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seydişehir Suriye Konya Haberler

500

Yorumlar (45)

gözlemci:

21 yasında 2 cocugu var birde 6 aylık hamileymiş 5 sene sonra türkiye''nın yarısı suriyeli olacak

104
9
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Ulan vicdansız haklısın ama yeri burası değil. Bir rahmet dile geç kitapsız

yanıt11
yanıt41
Erol Mehmet YIldız:

Çok acı. İki küçük çocuk annesiz kaldı:. Allah rahmet eylesin :(((

47
7
yanıtYanıtla
koçum:

yılana bişey olmuş mu

21
18
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Yılana bir şey olmamış Oradan kaçarak kurtulmuş ve KOÇUM nicki ile burada yorum yapmış.

yanıt19
yanıt12
b:

Umarım seni bulur. .

yanıt4
yanıt1
Marjinal:

Suriyelilerin çocuk sayısına takmış millet. Sende yap kardeşim. O adamlar yoklukta kendilerine güveniyorlar yapıyorlar. Sen kendi vatanında kendinden şüphe ediyon anlaşılan.

5
19
yanıtYanıtla
123456:

SEN ETMİYOR MUSUN? ÖZEL SEKTÖR YARINI BELLİ OLMAYAN Bİ MECRA OLDU ARTIK. YILLARIN BÜYÜK ŞİRKETLERİ BİLE KAPISINA KİLİT VURDU. ÇOCUĞU YAPMAK KOLAY ÖNEMLİ OLAN BAKABİLMEK YOKSA TAVŞAN GİBİ ÇOĞAL İSTERSEN CEBİNDE 5 KURUŞ OLMADAN ÇOCUĞA NASIL Bİ GELECEK SAĞLAMAYI DÜŞÜNÜYORSUN. SURİYELİLERE BAKMA SEFALETE ALIŞIK ONLAR EĞER ONLAR GİBİ OLMAK HOŞUNA GİDİYORSA SENDE DEVAM ET

yanıt8
yanıt0
Musa:

Onllari devlet bakiyor

yanıt6
yanıt2
X-RAY:

YILANI DOKUNMASAN HİÇ BİR ŞEY YAPMAZ. HERŞEYİ ÖLDÜRMEYE KALKARSAN YAPACAK BİR ŞEY YOK , BİR GÜN KENDİ CANINA KASTİN OLUR.

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title