Haberler

Yeni Başkan Mustafa Tuncel

Güncelleme:

Adana Demirspor'un olağan genel kurulu yapıldı, tek liste halinde gidilen seçimde yeni yönetim Mustafa Tuncel başkanlığında oluştu.

Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Adana Demirspor'un olağan genel kurulu Sular VIP Salonu'nda yapıldı, tek liste halinde gidilen seçimde yeni yönetim Mustafa Tuncel başkanlığında oluştu.

Divan kurulu başkanlığını Bekir Sıtkı Özer'in yaptığı kongrede Mustafa Tuncel'in başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Mehmet Gökoğlu, Derviş Erten, Yücel Tekcan, Yüksel Yavuz, Kazım Bilcan, Şerif Güler, Aziz Kaya, Müslüm Susar, Mahmut Sami Zedelenmez ve Murat Çardak yer aldı. Tuncel, genel kurulda Önder Serin ve yönetimine teşekkür etti.

"TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK"

2013-2014 sezonunda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Mustafa Tuncel, "Herkes görecek, maddi anlamda kulübe birçok icraat yapacağız. Kaleci, orta saha, forvet ve 3 tane defans alacağız. Sezon sonunda Süper Lig'e çıkmak için her şeyi yapacağız. İyi bir teknik direktör ve kadro ile sezona damga vuracağız" dedi.

TUNCEL'DEN İTİRAFLAR

Önder Serin yönetimine teşekkür eden yeni Başkan Tuncel, "Bir çok söz söylemek mümkün ama söyleyeceğimiz sözlerin artık bir önemi yok. Bir takımın galip gelmesi için kulüp başkanlığı yaptığım dönemde başvurmadığım yol kalmadı. Futbolcuları hocaya da götürdüm, fal da baktırdım, şanssızlığı kırmak için 'statta köpek derisi gezdirmek iyi gelir' dediler, onu da yaptım. Ama Önder Serin yönetimi kadar başarılı olamadım. Kulübe borç verenler kuruşu kuruşuna alacaklardır, en doğal haklarıdır. Borç verenler parasını alamazsa bu kulüpler bir daha yönetici bulamaz. Ancak alacaklarından belli bir oranda feragat edeceklerini umuyorum. Yaklaşık 13 milyon TL borç var. Gelecek gelirler de var. Oyuncu alacağız, ödemeler olacak. Ben buraya ağlamaya gelmedim. İcraat yapmaya geldim. Hep birlikte bunu başaracağız" diye konuştu.

"BİRLİK BERABERLİK ZAMANI"

Yeni sezon ile ilgili olarak camiayı birlik beraberliğe davet eden Mustafa Tuncel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizlerden bir ricam olacak. Geçen sezon statta yaşanan olayları televizyondan izledim. Seyircisiz bir maçın, maç olmadığını anladım. Adana Demirspor'un taraftar grubu şimşekler takım için en uzak deplasmanlara dahi gittiler. Biraz asiler, ama bir takım nasıl motive edilir, en iyi onlar biliyor. Şimşekler grubunun takımlarını terk edemeyeceğini gördüm. Tabiri caizse takımları için ruh hastası olmuşlar. Eğer bu sezon şampiyon olacaksak taraftarımızın bu yönetime destek vermesini isteyeceğim. Herkes ile görüşeceğiz, herkesin sesine kulak vereceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Sıtkı Özer Adana Demirspor Mehmet Gökoğlu Mustafa Tuncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title