Haberler

Yaşlı Kadını İzleyip, Emekli Maaşını Çaldı

Güncelleme:

Konya'da banka şubesinden emekli maaşını çeken 80 yaşındaki Hadiye Ünalacak'ı evine kadar takip edip, çantasını kapıp kaçan Suat Şen, yakalandı.

Konya'da bir banka şubesinden 960 lira emekli maaşını çeken 80 yaşındaki Hadiye Ünalacak'ı evine kadar takip edip, çantasını kapıp kaçan 23 yaşındaki Suat Şen, polis tarafından yakalandı. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Şen'in, yaşlı kadını adım adım izlemesi çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

Olay, geçen 31 Mayıs Cuma günü Meram İlçesi Melikşah Mahallesi Güler Sokak'ta meydana geldi. Hadiye Ünalacak, Mevlana Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesine giderek 960 lira olan emekli maaşını çekti. Bu sırada bankada bekleyen Suat Şen, iddiaya göre gözüne kestirdiği Ünalacak'ı takip etmeye başladı. Yaşlı kadınla birlikte minibüse binen Şen, Ünalacak'ı evinin önüne kadar takip etti. Ünalacak, evine girmek istediği sırada Şen, yaşlı kadının kolundaki içinde emekli maaşı bulunan çantayı alıp kaçtı. Olayın ardından yaşlı kadın polise arayıp yardım istedi.

KAMERA KAYITLARINDAN BULUNDU

Bunun üzerine çalışma başlatan polis, Ünalacak'ın banka şubesinden evine kadar geldiği güzergahlardaki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleme altında aldı. Yaklaşık 100 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, yaşlı kadını arkasında sürekli bir kişinin takip ettiğini belirledi. Takip eden kişinin de hırsızlık, yağma ve adam yaralama suçlarından 20 kaydı bulunan Suat Şen olduğunu saptadı. Suat Şen, dün evinde gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden ve parayı harcadığını belirten Suat Şen, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suat Şen Meram Konya Politika Güncel Haberler

Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek 'Koltuk' muhabbeti

Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek "Koltuk" muhabbeti

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Bakmadan Geçme

Yozgat bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Van bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kurban Bayramında kargolar çalışıyor mu? Kurban Bayramında kargolar dağıtım yapıyor mu, açık mı? Uşak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çorum bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Batman bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çankırı bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Tunceli bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bartın bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çanakkale bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bursa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kızılcık Şerbeti Meri kimdir? Kızılcık Şerbeti dizisine Şebnem Bozoklu dahil oldu! Emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekli maaşları bayramdan önce mi, sonra mı yatacak 2024? Emekli maaşlarında son durum ne? Burdur bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Balıkesir bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title