Haberler

Vali Kolat'tan Hacılar Beldesine Ziyaret

Güncelleme:

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Meteoroloji Müdürlüğü ziyaretinden sonra Hacılar beldesinde incelemelerde bulundu.

Buradaki ziyarette İL Jandarma Komutanı J.Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Milli Eğitim Müdürü H. Ali Okur, Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık ve diğer yetkililer bulundu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Hacılar Belediyesi ve hayırsever vatandaşımız Hüseyin Aytemiz tarafından yaptırılan ve inşaatı devam eden Hacılar Seher Vuslat Aytemiz ilköğretim okulunu ziyaret eden Valimiz Sayın Ali Kolat, okul hakkında bilgi aldı. 26 derslikli yapılan okulun bu yıl içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Vali Kolat daha sonra Hacılar Belediye Başkan' ı Memduh Bağrıaçık'ı makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Bağrıaçık; içme suyu alt yapı çalışmalarının tamamlandığını, araç parkının zenginleştirildiğini söyleyerek belediyede toplam 285 personelin çalıştığını belirtti.

Vali Ali Kolat daha sonra Belediye'ye ait itfaiye araçları ile araç parkında incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerden sonra Vali Ali Kolat yaptığı değerlendirmede;" Hacılar belediyesini yerinde gördük. Başkan iyi niyetli, samimi. Özellikle ilk ve ortaokulu yapımı konusunda yine yirmi dört derslikli bir inşaatımız devam ediyor. Büyük oranda hayırsever Aytemizlerin katkısıyla oldu. Yine Belediyemizin katkısı var. Milli Eğitim Bakanlığımızın, İl Özel İdaremizin katkısıyla yirmi dört derslikli son aşamaya geldiği için ona da biz yetiştik . Eğitim yönünden ciddi bir rahatlama olacaktır. Diğer yönden de araç gereç itfaiye olsun, temizlik aracı olsun diğer cenaze levazımatı olsun belediye başkanlığımızın yaptığı çalışmaları gördük. Allah kolaylık versin, kendisine teşekkür ediyorum." Dedi.

Yapılan incelemelerden sonra Vali Ali Kolat, İl Jandarma Komutanı J. Albay Harun Karabulut ve İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile birlikte Hacılar Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kadri Kartal Ali Kolat Hacılar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title