Haberler

Vahşi Cinayete Ceza Yağdı

Cinsel İlişkiye Girdikleri 51 Yaşındaki Türkan Korkmaz'ı 33 Yerinden Bıçaklayıp, Para ve Cep Telefonlarını Gasp Ettikleri İddiasıyla Yargılanan Sanıklara Ceza Yağdı.

Bursa’da ormanlık alanda cinsel ilişkiye girdikleri 51 yaşındaki Türkan Korkmaz’ı 33 yerinden bıçaklayıp, para ve cep telefonlarını gasp ettikleri iddiasıyla yargılanan sanıklar B. E. (28), H. E. (28) ile R. A.’ya (29) ceza yağdı.Son kez çıktıkları hakim karşısında birbirlerini suçlayan sanıklar, ‘Suçu gizlemek için nitelikli olarak adam öldürmek’ suçundan ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, ‘Nitelikli yağma’ suçundan da 12’şer yıl hapis cezası aldı.

Geçen yıl 7 Aralık gecesi meydana gelen olayda evli ve 4 çocuk annesi Türkan Korkmaz, boğazı kesildikten sonra 33 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Olayın ardından soruşturmayı genişleten Bursa polisi, kadınla cinsel ilişkiye girip, cebindeki 180 YTL'yi ve cep telefonlarını aldıktan sonra öldürdüğü öne sürülen B. E., H. E. ile R. A.’yı ayrı ayrı gözaltına aldı. Zanlılardan H.E. ile R. A., cinayeti cinsel ilişki sırasında başarısız olan arkadaşları B. E.’nin, Türkan Korkmaz’ın “Sen ne biçim erkeksin” diyerek çıkışması üzerine işlediğini öne sürdü. Suçlamayı kabul etmeyen B.E. ise arkadaşlarını suçladı. Mahkemeye çıkartılıp tutuklanan zanlıların soruşturması devam ederken, savcılık, Türkan Korkmaz’ın boğuşma sırasında sanıkların saç veya derilerinin tırnak arasında olabileceği ihtimali üzerine mezarı açtırıp, Korkmaz’ın tırnaklarından numune aldırdı.

YİNE BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

Haklarında Bursa 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ayrı ayrı ‘Suçu gizlemek için nitelikli olarak adam öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve ‘Nitelikli yağma’ suçundan ise 15’er yıl ağır hapis cezası istenen sanıkların yargılanması tamamlandı. Son kez çıktıkları hakim karşısında yine birbirlerini suçlayan sanıklar, mahkemece ‘Nitelikli adam öldürmek’ suçundan ayrı ayrı ‘ağırlaştırılmış müebbet’ hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca her bir sanığa ‘Nitelikli Yağma‘ suçundan da 12’şer yıl ağır hapis cezası verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title