Haberler

Uşak Eski Milletvekili Hasan Karakaya Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Uşak siyasetinin duayen ismi, 20. Dönem Uşak Milletvekili Hasan Karaya hayatını kaybetti

Uşak siyasetinin duayen ismi, 20. Dönem Doğru Yol Partisi'nden Uşak Milletvekiliği görevi yapan Hasan Karakaya hayatını kaybetti. Yaklaşık 6 yıl önce geçirdiği kalp rahatsızlığının yeniden nüksetmesi sonucu Ankara'da tedavi atında olan Hasan Karaya hayata gözlerini yumdu.

Hasan Karakaya naaşı Uşak'a getirilmek üzere yola çıktığı öğrenilirken, cenazenin yarın Yücetepe Camiinde ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Şekerevleri Mezarlığı'ndaki Aile Kabristanlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Doğru Yol Partisi Hasan Karakaya Uşak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Zordaki sevgili:

14 subat geliyooooo askosuma ne alcammmmmm yaaaa uffff :(

0
9
yanıtYanıtla
tülin:

tipi hosuma gitmedi.

2
6
yanıtYanıtla
ASABİ:

MİLLET VEKİLLERİ HAKSIZ YERE YÜKSEK MAAŞ İKİ DAKİKADA ADALETSİZ EMEKLİLİK VE MİLLİTİN RIZASI OLMAYACAĞI MİKTARDA FAHİŞ EMEKLİLİK ÜCRETİ SÜLALELERİNE BİR SÜRÜ AYRICALIK ALIYOR ARTIK BİRİNİN KURSAĞINA DAHA O PARA GİRMEYECEK ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN

5
1
yanıtYanıtla
Mardin Kızıltepe:

Allah merhuma ve geçmişlerimize rahmet eylesin.

1
2
yanıtYanıtla
Basel:

Komedi dükkani... Insan bir yaş yazar yahu... :-) :-)

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

merhum 20 dönem mebusan olmuş demeki vatana millete devlete faydalı biriymiş keşke bu yeni pısırık işe yaramaz akp hadp chp mhp pısırıklar mebuslar tahtalı köyü boylasaydılar bu rahmetli biraz daha devlete millete faydalı olurdu neyse takdir eceli ölümdür faydalı insansa yüce allah ona cenneti nasip eylesin kim bu cennet vatana hizmet etmişse yeri cennet makamı cennet olsun yoksa pısırk vatana devlete hizmet etmemişse narı cehenem olsun kim olursa olsun vatana hizmet hakka hizmetir hele bu cenne

1
2
yanıtYanıtla
zeynep:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

1
1
yanıtYanıtla
celel:

tülin14. şubatda. benim. kini. sana. hediye. vercem. olurmu. aşkım.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title