Haberler

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade dış görünüşünü eleştirenlere yanıt verdi

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade,"Hepinize bir haberim var; kaşlarımı aldırmayacağım ve kilo almayacağım. öptüm" notuyla paylaşarak, dış görünüşüne dair aldığı eleştirilere yanıt verdi.

Yasak Elma'nın oyuncusu Nesrin Cavadzade, "Erkek dediğin maymundan hallice olur" sözleriyle magazin gündemine oturmuştu.

"HEPİNİZE BİR HABERİM VAR"

Son olarak dış görünüşüne dair çok fazla eleştiri alan Oyuncu Nesrin Cavadzade, gelen eleştirilere yanıt verdi. Cavadzade Instagram'dan paylaştığı bir fotoğrafın altına "Çirkin kaşlarıma ve 47 kilo oluşuma gelen yüzlerce yorumdan sonra hepinize bir haberim var; kaşlarımı aldırmayacağım ve kilo almayacağım. öptüm" notuyla paylaştı.

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade dış görünüşünü eleştirenlere yanıt verdi

Oyuncu Eda Ece'de güzel oyuncunun fotoğrafının altına yorum yaparak destek verdi.

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade dış görünüşünü eleştirenlere yanıt verdi

NESRİN CAVADZADE'NİN ALDIĞI ÖDÜLLER

2014 - 51. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En iyi kadın oyuncu ödülünü"nü "Kuzu" filmindeki rolü ile aldı.

2011 - 48.Antalya Film Şenliği - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Güzel Günler Göreceğiz)

2012 - 17.Sadri Alışık Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu (Komedi) (Yangın Var)

2012 - 23.Ankara Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu (Yangın Var)

2009 - 20.Ankara Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu (Dilber'in Sekiz Günü)

2008 - 3.Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu (Dilber'in Sekiz Günü)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nesrin Cavadzade Film Festivali Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500

Yorumlar (16)

Neva:

Kas aldırmak günah zaten, alma. Kadın bir ressam vardı batının bize dayatması güzellik anlayışına karşı çıkıyordu.

2
13
yanıtYanıtla
ARzu:

COk guzel kadin!!

6
9
yanıtYanıtla
MSDS:

Doğru söylemiş erkekte güzellik geçerli bir kavram değil ama, kadında olmazsa olmaz . . Çünkü güzellik konusunda kadın yetersiz ise kendini yer bitirir, Erkek kendi tipini veya bir başka birinin tipini hiç kendine dert etmez . .

11
3
yanıtYanıtla
MEHTAP:

bence sen erkeksin ve kendinle barışık birisi değilsin

yanıt0
yanıt0
FANİ:

Dogallık iyidir

11
2
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Allah kadına kaş verdi beğenmedi kendi çizdi, burun verdi beğenmedi kendi yaptırdı, göğüs verdi beğenmedi destekli slikon yaptırdı, tırnak verdi beğenmedi suni tırnak yaptırdı. yani kadını Allah memnun edemedi erkek mi memnun edecek.

10
0
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

PAŞALI canını yerim, ağzın bal yesin.

yanıt0
yanıt0
SEVENLERİ DÜŞÜNSÜN:

NE KADAR ÖNEMLİ YANİ NE KADDDDAR

9
0
yanıtYanıtla
kuki:

Sevgili bayanlar ; doğallık olsun diye de recep ivedik gibi tek kaş gezmeyin lütfen. .

5
1
yanıtYanıtla
Budur:

Çatla da Patla

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title