Haberler

Ülkü Ocakları Başkanı, Metin Uca'yı Tehdit Etti: Diz Çökmek Nedir Anlatacağım!

Güncelleme:

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç, yazar ve sunucu Metin Uca'yı tehdit etti. Aktunç, "İstanbul'un bir sokağında bir gün karşılaşırsak eğer, işte o zaman diz çökmek ne demek, kafa çökertmek ne demek sana itina ile anlatacağım" dedi.

Ünlü sunucu ve yazar Metin Uca, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç tarafından tehdit edildi.

Sosyal medya hesabından birbirine giren ikili arasından İstanbul İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç'un paylaşımı dikkat çekti.

"DİZ ÇÖKMEK NE DEMEK ANLATACAĞIM"

Metin Uca'nın Twitter'dan yaptığı, "Ülkü ocakları İstanbul İl Başkanı olarak Sn Bahçeli'ye verdiğim yanıt için beni tehdit edip kafa çökertmeden söz edeceğinize sayın başkanınız Sinan Ateş'in Beşiktaş Ülkü Ocaklarından yetişme örneğini verdiği sayın Aziz Sincar gibi beyin kullanma gücünü ironiyi mizahı anlamaya çalışın" paylaşımına İstanbul İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç, "İstanbul'un herhangi bir sokağında bir gün karşılaşırsak eğer, işte o zaman diz çökmek ne demek, kafa çökertmek ne demek sana itina ile anlatacağım!" yanıtını verdi.

Ülkü Ocakları Başkanı, Metin Uca'yı Tehdit Etti: Diz Çökmek Nedir Anlatacağım!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Metin Uca İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (55)

AKYAZILI:

Metin uca boş yapma uza. sosyal medyada klavye şovmenliği yapma sana kendi semtinde dansöz elbisesi giydirirler cümle aleme rezil rüsva olursun

14
39
yanıtYanıtla
İnanç:

Mafya bozuntuları sizi!!!!

27
21
yanıtYanıtla
ADANALI:

ANCA TEHDİT BOŞ LAF KİMSE ELEŞTİRMESİN SİZİ HEMEN DİŞİNİZİ GÖSTERİN HOŞT

31
9
yanıtYanıtla
XXX:

Tehditle kaba güçle siyaset yapılmaz...

21
10
yanıtYanıtla
Baz:

Ulkuculerin dövüş tarzı şudur 20 kişi toplanır bir garibana cullanir çakallar gibi erkeklik yok hiçbirinde üniversitede çok gördük az dayagimizi yemediler teke tek dövdük:))

14
17
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

BAZ Sizler Ülkücülerle değil Türkücülerle karşılaşmışsınız Ülkücülerle karşılaşsanız sizi öyle bir döverler ki 6 ay çorba içer kendi isimlerinizi bile hatırlamazsınız

yanıt2
yanıt4
BİLİR KİŞİ:

BAZ Ülkücüler sana etek giydirmişler yoksa böyle dolu olmazdın hatta oynatmışlardır seni paran takan oldu mu?

yanıt4
yanıt3
ÇAKAL BAZ:

BAZ delikanlıysan sosyal medyada başkana aynen yaz bak seni gece yatağından nasıl alıyorlar

yanıt1
yanıt4
sıradanbiri:

Ben adama katılıyorum Kendini gazeteci sanan bu tiplere biri hadlerini bildirmeli

11
18
yanıtYanıtla
ADA:

tehdit etmekle kalmaz yapar bu yiğit

10
17
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title