Haberler

TSE'den "Kalite Günleri" Etkinlikleri

Güncelleme:

TSE Genel Sekreter Yardımcısı Pelit, hedeflerinin hizmet sektöründe yer alan organizasyon ihtiyaçlarına cevap vermek olduğunu ifade etti.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Pelit, hedeflerinin hem üretim hem de hizmet sektöründe yer alan organizasyon ihtiyaçlarına cevap vermek olduğunu ifade etti.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ' Çukurova Eğitim Günleri' etkinlikleri 13 - 24 Mayıs tarihleri arasında Vali Hüseyin Avni Coş'un desteği ve Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de bulunan üniversitelerin rektörleri, ticaret ve sanayi odaları ile ticaret borsaları başkanları, belediye başkanları ve birçok kamu kurum ve kuruluşlarının katkılarıyla ile gerçekleşti.

TSE'nin organize ettiği ' Çukurova Eğitim Günleri' kapsamında gerçekleşen NLP uzmanı Oğuz Saygı'nın sunduğu 'Etkili İletişim, Takım Çalışması ve İnsanları Tanıma Sanatı' konulu seminerde konuşan TSE Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Pelit, hedeflerinin üretim ve hizmet sektöründe yer alan organizasyonların ihtiyaçlarını karşılamayı ifade ederek, "TSE olarak, kalite seferberliğine Çukurova bölgesini de dahil etmiş bulunuyoruz. Enstitü kimliğimiz ve misyonumuz gereği sahip olduğumuz kurumsal bilgi birikimimi ve tecrübe ile gerek yurt içerisinde gerekse yurt dışında hem üretim hem de hizmet sektöründe yer alan organizasyonların ihtiyaçlarına cevap vermek bizim hedefimizdir" dedi.

Düzenledikleri eğitim programları sayesinde binlerce kişiye eğitim verdiklerini söyleyen Pelit, "Eğitimler Adana da başta olmak üzere Mersin, Osmaniye ve Hatay illerini de kapsayacak şekilde 29 ayrı başlıkta 15 uzman ve 15 salonda iki hafta süresince devam etmiştir. Eğitim konuları ve sınıfları dikkate alındığında yaklaşık 1500 kişi eğitim almıştır. TSE tarafından sertifika verilen kişi sayısı toplamda 18 bine ulaşmıştır. Kalite günleri boyunca, kalite yönetimi sistemi, gıda güvenliği yönetim sistemi ve çevre yönetimi eğitim sistemi gibi eğitimlerin yanı sıra iş sağlığı, iş güvenliği ve müşteri memnuniyeti gibi eğitimlerde verildi" diye konuştu.

" ÜNİVERSTELERİN FİNAL DÖNEMİ VE ODALARIN SEÇİMLERİ DOLAYISIYLA KATILIM BEKLEDİĞİMİZDEN AZDI"

Eğitim projelerinin üniversitelerin final sınavlarına ve odaların seçim dönemlerine denk gelmesinden dolayı katılımın az olduğunu belirten Türk Standartları Enstitüsü Bölge Müdürü Mehmet Uğur Özdeniz de "Çukurova bölgesinde ilk defa düzenlenen etkinliğe katılım çok güzeldi ama Çukurova bölgesinden beklediğimden az oldu bunun sebebi ilk olmasının yanı sıra üniversitelerin final sınavlarına denk gelmesi ve odaların seçim döneminde olmasına bağlıyorum. İnşallah bu projelerin bir kere daha tekrarlandığında katılımın daha verimli olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök ise, standartlara ulaşmanın ve korumanın en temel yolunun yetkin personel barınmak olduğunu söyleyerek, "Verimliliği arttırma, firmaların potansiyellerini açığa çıkarma imkanı sunan ve bölgemizde kalite algısının yaygınlaşmasına hizmet eden, önemli katkılar sağlayan bu eğitimler için TSE Çukurova Bölge Koordinatörü'nü kutluyorum" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Oğuz Saygın, katılımcılara 'Etkili İletişim, Takım Çalışması ve İnsanları Tanıma Sanatı' konulu bir seminer verdi.

Seminere Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Şahin Bilgiç'in yanı sıra çevre illerden katılımlar oldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çukurova Mersin Pelit Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title