Haberler

Belediyedeki sözde mahkeme tepki çekti! Mahrem görüntüleri sızan çifti ilçeden kovdular

Güncelleme:

Çankırı'nın Eldivan ilçesinde bir karı kocanın mahrem görüntüleri internete düştü. Bunun üzerine Belediye Başkanı Mustafa Lafcı, makamında kurduğu sözde mahkeme ile videosu çıkan vatandaşı ilçeden kovdu. Söz konusu görüntüler tepki çekti.

Çankırı'nın Eldivan ilçesinde esnaflık yapan A.A. ile eşinin çektikleri mahrem görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Bu olayın ardından A.A.'nın iddiasına göre ilçede fırıncılık yapan bir kişi kendileriyle görüşmek istedi. A.A., eşiyle birlikte gittiği fırıncının kendilerine ahlaksız teklifte bulunduğunu söyledi.

"LİNÇ EDECEKLER SENİ' DEYİP MAKAMINA ÇAĞIRDI"

Teklife tepki gösteren çift, karakola giderek fırıncıdan şikayetçi oldu. Bu şikayetin ardından Belediye Başkanı Mustafa Lafcı'nın babası Hasan Lafcı ve mahalle muhtarı A.A.'nın dükkanına gitti ve kendisini iddiaya göre tehdit ederek belediye başkanının odasındaki toplantıya çağırdı.

A.A. şöyle konuştu: "Başkanın babası Hasan Lafcı ve muhtar, yanlarında iki kişi ile dükkanıma geldiler. Ben gitmek istemedim. Bana 'Gelmezsen belediye önünde seni linç edecekler' dediler. Bu şekilde gittim. Kamera görüntüleri incelenirse söylediklerim doğru çıkacak."

HERKESİ ODASINA TOPLAYIP VATANDAŞI İLÇEDEN KOVDU

Belediye Başkanı Lafcı'nın odasındaki toplantının videosu da ortaya çıktı. Görüntülerde Mustafa Lafcı'nın, "İlçemizde bulunan kanaat önderlerinin çoğunluğu, buradakilerin ortak kanaati, bilerek-bilmeyerek yapılmış bu hareketin ilçemize yakışmadı. Buralarda artık sizin yaşamanızın, kalmanızın uygun olmadığı kanaatindeyiz. Bununla ilgili olarak da herkesin isteği en kısa zamanda Eldivan'dan başka diyarlara gitmeniz" ifadelerini kullandığı görülüyor.

"GİTMEMİZ İÇİN BASKI YAPILDI"

Yeniçağ'ın haberine göre toplantıdan bir süre sonra ilçeden taşınmak zorunda kalan A.A., şunları söyledi: "Yaşadıklarımızdan dolayı eşim çalıştığı iş yerine gidemiyor. 24 yaşındaki kızım da işine gidemiyor. Kızım hakkında da dedikodu çıkardılar. 17 yaşındaki oğlum sosyal hizmetlerde kalıyor. Yanımıza gelmek istemiyor. Oğlumu da etkiliyorlar. Görüntülerdeki kişiler tarafından ilçeyi terk etmemiz için baskı yapıldı."

BELEDİYE BAŞKANI LAFCI: BÖYLE BİR ADAMIN DÜKKANINA NASIL GİDECEĞİZ?

Başkan Mustafa Lafcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada olayı yalanlamadı: "Buralarda Yaren kültürü vardır. Yaren Başağalarının, kaymakam, belediye başkanları kadar değeri vardır. Burada onlar da var. Mahkeme gibi bir durum söz konusu değil. Bunun talebi esnaf ve muhtarlardan geliyor. Bahsedilen videonun bir bölümünü izledim midem bulandı. Böyle bir adamın dükkanına nasıl çocuklarımızı göndereceğiz."

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Çankırı Haberler

500

Yorumlar (13)

bülent iyigün:

keşke her yerde böyle olsaydı şimdi bu halde olmazdık ahlaksızlık aldı yürüdü algı yaparak normalleşti sokaklarda otobüs içlerinde sinemalarda otomobillerde her yerde ahlaksız görüntüler var ne gelenek kaldı ne göreneğimiz kaldı avrupayı geçtik...

73
44
yanıtYanıtla
Deli dumrul:

Neden garip geliyor ki insanlara. Sürekli okumadılar mı bize. Ahilik, lonca teşkilatı. Her yıl törenler yapılmıyor mu. Helal olsun başkana işin gereğini yapmış. Adalet sisteminin elinden bir şey gelmez ki bu durumda. Tebrik ediyorum.

63
53
yanıtYanıtla
Toprak Kaya:

Doğru bi karar olmuş bence, neye göz yumulduysa hep daha kötüsü oldu.

68
42
yanıtYanıtla
Bulent :

Bu olay başka bir partinin belediyesinde olsaydı acaba neler söylemedi.kayyum mahkeme hapis manşetler hakaretler

58
26
yanıtYanıtla
Richard Thatcher:

pakistan, afganistana donduk. issiz guccuz hakim olmus

36
36
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Böyle başa böyle traş

46
12
yanıtYanıtla
Said Bayır:

Vallah tebrikler Billahi tebrikler, Tabi Eğer ahlaksız görüntüler doğru ve bilerek yapılması

26
24
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

Belediye başkanına kızmayın adam halkı yarın birgün birinin çoluk çocuğuna zarar gelirse hesabını kim verecek?

12
18
yanıtYanıtla
Mehmet Mandal:

Size mi kalmış adaleti sağlamak kardeşim... Bu çiftin görüntüleri nasıl çekildi, nasıl sızdırıldı, kim yada kimler izledi de fark etti? Bunların araştırılması yapılmadan adalet olmaz hele hele adaletin sağlanacağı makam belediye binası da değil. Kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gören insanların başkalarını fişlemeye, onların özel hayatını takip etmeye ve yaymaya hakkı yok! Derhâl bu başkanın görevden alınması lazım

20
4
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

siz kendi pisliginizi temizleyin önce sanki kendileri günahsiz

15
5
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title