Haberler

Tekirdağ'dan kısa kısa

Güncelleme:

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ile Ghent Üniversitesi arasında spor alanında işbirliği gerçekleştirileceği bildirildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ile Ghent Üniversitesi arasında spor alanında işbirliği gerçekleştirileceği bildirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında üniversite ile spor bilimleri alanında önde gelen üniversitelerden olan Ghent Üniversitesi tarafından tasarlanan KTK3+ motor koordinasyon testinin Türk çocuklarına uyarlanması için 6-19 yaş arasında 3 bin öğrenciye motorik testler uygulanacak.

NKÜ Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Umut Canlı ve Ghent Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mattheiu Lenoır tarafından planlanan araştırmanın sonunda, Türk çocuklarına ait motor yeterlik normları oluşturularak, ülke adına önemli bir veri sağlanmış olacak.

-Tekirdağ'da yol yapım çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından, 2022 yatırım programı kapsamında Süleymanpaşa ilçesi Barbaros Caddesi Liman Yolunda yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 400 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

Namık Kemal Stadyumdan sahil kavşağına kadar olan kısımda da beton yol yapım çalışmalarına başlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yol yapım çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, "Belediye olarak tüm ilçelerimizde yol yapım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Süleymanpaşa'da Barbaros Caddesi'nde devam eden yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarımız kapsamında asfalt serimi gerçekleştirdik. Halkımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

-Tekirdağ'da gıda işletmelerinde ramazan denetimi yapıldı

Tekirdağ'da gıda işletmelerinde ramazan denetimi gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri, pastane ve kasap dükkanlarında ürünlerin tarihini kontrol eti.

Ürünlerin gıda güvenliği kriterlerine uygunluğunu da denetleyen ekipler, vatandaşların işletmelerdeki ürünlerle ilgili sorunla karşılaştıklarında Alo 174 Gıda Hattı'na bildirmesi gerektiğini anlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Namık Kemal Üniversitesi Namık Kemal Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title