Haberler

Tekirdağ'da Kamyonla, Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 2 Ölü

Tekirdağ'da kamyonla, otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölüTEKİRDAĞ'da virajı alamayan otomobil, karşı yönden gelen kamyonla kafa kafaya çarpıştı.

Tekirdağ'da kamyonla, otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü

TEKİRDAĞ'da virajı alamayan otomobil, karşı yönden gelen kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazada ters dönen otomobildeki 53 yaşındaki Nuriye Eriz ve 63 yaşındaki Zehra Özeren hayatını kaybetti.

Kaza, Tekirdağ- Hayrabolu karayolu, Osmanlı sapağında meydana geldi. Suat Özeren kullandığı 34 DA 5734 plakalı otomobille, karşı yönden gelen Hasan Öztürk idaresindeki 59 UR 621 plakalı damperli kamyonla virajda kafa kafaya çarpıştı. Kazada tarlaya savrularak ters dönen otomobildeki yaralılar için itfaiye kaza kırım ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak çıkarılan otomobil sürücüsü Suat Özeren, Ayşe Ersin, Zehra Özeren ve Nuriye Eriz ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesine sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİLER

Yaralılardan durumu ağır olan Nuriye Eriz ve Zehra Özeren doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kazadan yara almadan kurtulan kamyon sürücüsü Hasan Öztürk ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Öztürk Hayrabolu Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title