Haberler

Süleymanpaşa Kültür Çadırında Şiir Dolu Saatler Yaşandı

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediyesi'nin 51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali etkinlikleri çerçevesinde, Tekirdağ Kültür Sanat Derneği ile birlikte şiir dinletisi Sahil Kültür çadırında yapıldı.


Kültür Sanat Derneği Başkanı Celal Çalık'ın konuşması ile başlayan programda Erdoğan Perçimli'nin ney taksiminin ardından Gönül ve Garip adlı parçası, bağlama üstadı Mustafa Ozan Bülbülüm Altın Kafeste, Bulut Gelir Seher ile ve Sabahın Mestine Canlar Dayanmaz, Gülseren Yılmaz Tekirdağ'ın Bağları adlı Türküyü, Emine Sonal Maniler , Saz Üstadı Vildan Alanat ve Tekfuri çalan Beytullah Arabacı'nın dinletisi, İbrahim Kamberoğlu, İlhan Tutak, Aytaç Oy, Şükrü Işık, Zeki Varan, Leyla Demirli, Durani Kocağa, Hasan Kubilay, Yıldız Toksöz, Ömer Harmankal, Murat Ürtekin şiirleriyle sanatseverlere keyifli anlar yaşattı.

Programın sonunda Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Edibe Akçakaya şairlere plaket ve katılımcı belgesi takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleymanpaşa Mustafa Ozan Tekirdağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title