Haberler

Sony Pictures Animation Yapımı Otel Transilvanya 23 Ekim?de Sinemalarda

Sony Pictures Animation yapımı Otel Transilvanya 23 Ekim'de sinemalarda ABD, (DHA)- Sony Pictures'in son animasyon filmi Otel Transilvanya 23 Ekim'de Türkçe dublajlı olarak vizyona giriyor.

Sony Pictures Animation yapımı Otel Transilvanya 23 Ekim'de sinemalarda

ABD, (DHA)-

Sony Pictures'in son animasyon filmi Otel Transilvanya 23 Ekim'de Türkçe dublajlı olarak vizyona giriyor.

Bu seferki Transilvanya macerasında Otel Transilvanya'da her şey iyiye gidiyor gibi görünmektedir. Darkula'nın sadece canavarlara hizmet verme politikası nihayet esnemiş, otel insan misafirlere de kapılarını açmıştır. Fakat kapalı tabutlar ardında, Dark sevimli yarı insan yarı vampir torunu Dennis'in vampirlik işaretleri göstermemesi yüzünden endişelenmektedir.

Columbia Pictures, LStar Capital işbirliğiyle, bir Sony Pictures Animation filmi olan 'Otel Transilvanya 2' yi 23 Ekim'de ülkemizde vizyona giriyor.

Genndy Tartakovsky'nin yönettiği filmin yapımcılığını Michelle Murdocca, yönetici yapımcılığını ise Allen Covert, Robert Smigel ve Ben Waisbren gerçekleştirdi. Senaryosunu Robert Smigel ile Adam Sandler'ın yazdığı filmin müziği Mark Mothersbaugh'ın imzasını taşıyor.

(Tür: Dış)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Robert Smigel Sony Pictures Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title