Haberler

İstanbul'da, Cemal Kaşıkçı Cinayeti ile İlgili Oldukları Düşünülen 2 Birleşik Arap Emirlikleri Ajanı Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul'da, MİT ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün ortak operasyonuyla Birleşik Arap Emirlikleri adına çalışan 2 ajan yakalandı. 2 şüphelinin Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili olduğu öne sürülüyor.

İstanbul'da Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün ortak operasyonuyla Birleşik Arap Emirlikleri casusu olduğu önü sürülen 2 kişi gözaltına alındı. 2 şüpheli casusluk suçundan tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi.

PAZARTESİ GÜNÜ DÜZENLENEN OPERASYONLA GÖZALTINA ALINDILAR

Pazartesi günü İstanbul'da düzenlenen bir operasyonla Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen iki kişi ajan faaliyetleri sebebiyle gözaltına alındı.

KAŞIKÇI CİNAYETİYLE BAĞLANTISI SORGULANIYOR

Yakalanan kişilerden birinin Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinden sonra Türkiye'ye geldiği belirlendi. Türk makamlarının gözaltına alınan iki kişiden birinin Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine karışmış olma ihtimali üzerinde durduğu ve cinayetle bağlantısını sorguladıkları ifade edildi.

TUTUKLANMALARI TALEBİYLE HAKİMLİĞE SEVK EDİLDİ

Birleşik Arap Emirlikleri için çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli casusluk suçundan tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi. Şüpheliler, İstanbul nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılacak.

Son Dakika! İstanbul'da, Cemal Kaşıkçı Cinayeti ile İlgili Oldukları Düşünülen 2 Birleşik Arap Emirlikleri Ajanı YakalandıCemal Kaşıkçı

NE OLMUŞTU?

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'dan 2 Ekim Salı günü resmi işlemler için Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na gittikten sonra bir daha haber alınamamıştı. Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'dan gönderilen infaz timi tarafından vahşice öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Suudi Arabistan yönetimi, İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluk binasında yaşanan arbede sonucunda öldüğünü açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cemal Kaşıkçı Haberler

500

Yorumlar (42)

canan kaftanlı:

Bir düşman olmadığımız Birleşik Arap Emirlikleri kalmıştı, aferin onuda düşman kazanıyoruz.

1
40
yanıtYanıtla
Oflu:

Canan hanım düşman kazanacağız diye ajanlara dokunmayıp, istedikleri gibi eylem yapmalarına müsaade mi edilsin? Niye ülkenize bu kadar güvenmiyor sunuz?

yanıt7
yanıt2
BEN NAZ!:

bir zamanlar ajan olarak doları tavana fırlattığımız bir rahip vardı. Bende Ofluyum ama kör değilim. kendinize gelin yahu. fakirin yemeği patates dünya fiyat olmuş hala yarabbi şükür diyosunuz.

yanıt1
yanıt3
XC:

Once ıcımızdekı surıyelılerden afganlardan kırgızlardan bırsuru ajan potansıyelı ve toplumumuza zararlı parazıtlerden kurtulmadıkdan sonra ne yapsanız boşşş

19
11
yanıtYanıtla
aa:

he canım he sen göster

yanıt2
yanıt7
Seçimde bitti:

Gündemi bakalım daha nelerle meşgul ederler ekonomi batıyor ses çıkmıyor seçime kadar beka beka diye bağıran lardan da ses yok hayırdır yine sessizlik mi çöktü.

7
13
yanıtYanıtla
oflu:

gereğini yapıyorlar. seçim bitti icraat zamanı. aklının ermediği işlere burnunu sokma cahiiiiiiiiiiiiiiiiiiil.

yanıt16
yanıt6
Embesil oflu:

IMF den para gelmeyince ne yapacaklar yapsa yapsa bayram tatilini dokuz güne çıkarırlar sen bunada iş dersin ..

yanıt3
yanıt0
Beyinsiz oflu:

Git patates soğan kuyruğuna yakında seçimde yok sonra aç kalırsın ha.

yanıt3
yanıt0
tanga cash:

seçimde bitti:evet seçim bitti seçimi kazanan sözde adı millet ittifakı olanlar ne iş yapıyor.ilk işleri gösteriş olsun diye bir kaç kapı sökmek bir kaç levha değiştirmek borçları afişe etmek işçilere sendika değiştirtmek koltukları beğenmeyip yeni koltuklar almak bir iki makam aracı satmak o makam araçlarında eski olduğu için yerine son model almak için daha çok sayarım onun için hükümete laf söyleyeceğinize ne vaatler verip gelenlere konuşun geldikleri belediyelerde hemen soğan patetesi 1 liraya indireceklere konuşun yalanla dolanla halkımızında biraz hükümete kızgınlığıyla aldıkları oyların hesabını sorun.ama ben size söyleyeyim sıfır iş sıfır icraat yapacaklarına emin olun......

yanıt0
yanıt4
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title