Haberler

Şanlıurfa'da kan davası barışla son buldu

Güncelleme:

- Şanlıurfa'da kan davası barışla son buldu Kan davası binlerce kişinin katıldığı yemekle son buldu Ceylanpınar'da geçtiğimiz yıl eski Belediye Başkanı Abdullah Aksak'ın yakınları ile yeni Belediye Başkanı Feyyaz Soylu'nun yakınları arasında yaşanan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği kavga,...

- Şanlıurfa'da kan davası barışla son buldu

Kan davası binlerce kişinin katıldığı yemekle son buldu

ŞANLIURFA - Ceylanpınar'da geçtiğimiz yıl eski Belediye Başkanı Abdullah Aksak'ın yakınları ile yeni Belediye Başkanı Feyyaz Soylu'nun yakınları arasında yaşanan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği kavga, barışla son buldu.

Geçtiğimiz yıl Ceylanpınar'da yeni Belediye Başkanı Feyyaz Soylu'nun yakınları olan Uçar ailesi ile eski Belediye Başkanı Abdullah Aksak'ın yakınları arasında meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybetmesine neden olan husumet yapılan barış yemeğinde son buldu. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ve kanaat önderlerinin girişimleri sonucu Uçar ve Aksak aileleri düzenlenen barış yemeğinde bir araya geldi.

Okunan Kur'an-ı Kerimin ardından Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan'ın yaptığı dua ile birlikte Uçar ve Aksak aileleri, Kur'an-ı Kerim'in altından geçerek barış yemini ettiler. Protokol üyeleriyle taraflar, barışın sembolü olarak gökyüzüne beyaz güvercinler bıraktı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, bir daha böyle bir şeyin yaşanmaması temennisinde bulundu. Bölgedeki aşiretlerin kardeşçe yaşadığına dikkat çeken Soylu, Uçar ve Aksak ailelerinin düşman olarak kalamayacağını dile getirdi.

Barış programında söz alan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Barış programına Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Abdullah Aksak, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri, Halil Özşavlı, AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Mehmet Akyürek, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, AK Parti Teşkilat Koordinatörü Abdülkadir Kirli, Uçar ve Aksak ailelerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde geçen yıl 29 temmuzda eski Belediye Başkanı Abdullah Aksak ile yeni Belediye Başkanı Feyyaz Soylu'nun yakınları arasında belediye hizmet binasında başlayan ve sonrasında sokağa taşınan kavgada eski belediye başkanının amcasının oğlu Enver Aksak hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Aksak Şanlıurfa AK Parti kavga Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title