Haberler

Ankara'da Araştırma Görevlisi Ceren Damar'ı Öldüren Saldırganın İlk İfadesi Ortaya Çıktı!

Güncelleme:

Çankaya Üniversitesinde Araştırma Görevlisi Ceren Damar'ı öldüren saldırgan, emniyetteki ifadesinde, "Danışman hocamdı, bana ters cevaplar veriyordu. Geçmem için kopya çekmem gerekiyordu. Beni tersledi odasına gittiğimde kendime hakim olamadım." dedi.

Çankaya Üniversitesinde Araştırma Görevlisi Ceren Damar'ı öldüren saldırganın emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Saldırgan ifadesinde, "Danışman hocamdı, bana ters cevaplar veriyordu. Geçmem için kopya çekmem gerekiyordu. Beni tersledi odasına gittiğimde kendime hakim olamadım." dedi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Ankara'da, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisinin bıçaklayıp, silahla vurduğu araştırma görevlisi Ceren Damar hayatını kaybetti. Gözaltına alınan katil zanlısı Hasan İsmail H. ve silahın sahibi olduğu belirlenen babasının emniyetteki ifade işlemleri tamamlandı. Baba ile oğlu adliyeye sevk edilirken zanlının emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

Habertürk'ten Fevzi Çakır'ın aktardığına göre zanlının emniyetteki ifadesi şu şekilde:

"BANA TERS CEVAPLAR VERİYORDU"

"2014'de Kıbrıs'ta hukuk fakültesi kazandım. 2015 yılında yatay geçişle Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne geldim. Tarafıma haksızlık yapıldı. 2. sınıftan başlamam gerekirken 1. sınıftan başlatıldım. Ceren Damar Şenel danışmam hocamdı. Bu sorunlarımı ona anlatıyordum. Ama bana ters cevaplar veriyordu. Ben, derslerimin yoğun olması nedeniyle üniversiteye sınavdan sınava gidiyordum. Ders çalışmalarımı ise evde yapıyordum. O gün 3 sınavım vardı. Derslerimin yoğun olması nedeniyle sınava hazır değildim. Geçmem için kopya çekmem gerekiyordu. Bu nedenle sınavdan geçmek için kopya hazırladım. Sınav salonuna girdiğimde Ceren Damar Şenel'i gördüm. Sınav başladıktan sonra hazırladığım kopyayı çıkardım ve kopya çekmeye başladım.

"NE KADAR VURDUĞUMU HATIRLAMIYORUM"

Bir süre sonra Ceren Damar Şenel, beni kopya çekerken yakaladı. Hakkımda tutanak tutarak kopya çektiğim için işlem yaptı. Gün içerisinde birkaç kez onunla görüştüm. Odasına gittim ancak beni tersledi 'çık git' falan dedi. Sonra eve gittim babamın silahını aldım. Daha önceden de bıçak almıştım. Sonra tekrar Ceren Damar Şenel ile görüşmek için odasına gittiğimde kendime hakim olamadım. Evden aldığım babamın silahını doldur boşalt yaptım ve Ceren Damar Şenel'e 2 el ateş ettim. Sonra da bıçak ile saldırdım. Ne kadar vurduğumu hatırlamıyorum. Daha sonra tabancayı başıma dayadım ve intihar etmek istedim. Ancak odaya hocalar ve öğrenciler girmeye başlamıştı. Ben de olayın şoku nedeniyle oradan kaçtım. Annemi aradım sonra babamla birlikte karakola giderek teslim oldum."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Danışman Çankaya 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (73)

ne olacakti yani:

bize oy verin devleti elegecirelim alin size silah alin size para alin size makam mal mülk derseniz iste böyle olur bu cinayetlerin sorumlusu kesinlikle akp denen partidir ben bunlara hukümet bile diyemiyorum böyle sahtekarlik böyle sorumsuzluk canilik bir devletin icinde olmaz ya vatandasin can güvenligi kalmadi artik kimsenin umrunda bile degil

13
17
yanıtYanıtla
mehmet keskin:

ne alakası var kardeşim başınıza ne gelirse akp diyorsunuz sen de aynı bu katil gibi kara cahilsin

yanıt1
yanıt1
mehmet:

parti meselesi yani başka bişey yok. bence at gözlüğünü çıkar

yanıt4
yanıt1
KAPAK:

Gökten kafanıza taş düşse AKP den bileceksiniz, örümcek kafalı çağdaş geçinen taş devri insanı. . .

yanıt1
yanıt5
akpniz batsin:

memleketi babam yönetseydi ondan bilirdim 1975lerde silahlar toplandi 15 yil önce halkta silah yoktu nerden cikti bunlar nerden ithal edildi bu ceteler kim bunun sorumlusu akp degilmi bize akpnin faydasi olacakmi bukadar canin hesabini verirken Allahtan korkun ya

yanıt3
yanıt0
adalet sever:

Derslere girmemişsin, hocaların inisiyatifi ile kopyayla geçmişsin, son seneye gelmişsin. Tüm bunları da adaletin temeli olan hukuk bölümü öğrencisi olarak yapıyor. Hem bedava diploma alacaksın, hem de kendini haklı çıkarırcasına ifade vereceksin. Yok öyle bir dünya. Ayrıca bu kafa yapısında birisinin burslu kazanmış olma ihtimali yok. Yıllık 38 bin lira olan üniversite ücretini emekli memur nasıl ödüyor, orası da ayrı bir muamma.

23
1
yanıtYanıtla
adalet:

Babasının geliride araştırılmalı. Lüks otomobille okula gitmeler paralı okullar filan. Açıklama isteyen konular bunlar.

yanıt10
yanıt0
patoz:

''Ben, derslerimin yoğun olması nedeniyle üniversiteye sınavdan sınava gidiyordum. '' Bu cümleyi anlayabilen var mı? Dersleri yoğunsa sürekli okulda olması gerekir. Ama sınavdan sınava gidiyormuş. PARAYLA DİPLOMA SATIYORLAR! HUKUKSUZ HUKUK DİPLOMASI ALMAK! Sonuç ortada. Allah belanı versin, gencecik kızı kopardın hayattan.

24
0
yanıtYanıtla
şerefsiz herif:

dersleri yoğun olan adam üniversiteye sınavdan sınava mı gidiyomuş?? okumasak inanacağız. .

21
0
yanıtYanıtla
Fuzan:

Bir de hukukçu olacaktın ve adalet dağıtacaktın.

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title