Haberler

Şimdi Sahne Sırası Şirketlerde

Güncelleme:

Farklı sektörlerden 29 şirketi temsil edecek müzik grupları belli oldu.

Jüri Başkanlığı'nı müzik dünyasının yetenekli ismi NEV'in yapacağı "Ballantine's ile Sahne Şirketlerin" yarışmasının ön elemeleri 12 Şubat Salı akşamı başlıyor... Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmanın; Ford, Microsoft, Şişecam, Doğuş Oto, Hürriyet, Ericsson, Turkcell, TTNet, 3M, Nestle gibi farklı sektörlerden toplam 29 şirket orkestrasının katılımıyla oldukça iddialı ve çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Her yıl giderek büyüyen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen, HY Tanıtım ve BG İletişim'in Ballantine's Whisky ana sponsorluğunda gerçekleştirdiği "Sahne Şirketlerin"de, bu yıl yine iş dünyasının resmiyeti, kendini eğlencenin yükselen sesine bırakacak. Türkiye'nin en önemli şirketlerinin çalışanları, iş arkadaşlarını sahnede şarkı söylerken ya da yöneticilerini gitar solosu yaparken görebilecek.

Bir ay boyunca devam edecek ön elemelere katılacak şirket orkestraları için geri sayım başladı. "Ballantine's ile Sahne Şirketlerin"e bu yıl katılacak "En Yetenekli Şirketler" belli oldu. 8 gece boyunca garajistanbul'da gerçekleşecek ön elemelerin son ayağı olan 5 Mart gecesinde finalistlerin de açıklanacağı bir parti ile eğlence devam edecek.

12 Şubat 2013 Salı: Kaya Grubu, Yemek Sepeti, Garanti Teknoloji ve Baba Girişim

15 Şubat 2013 Cuma: Ford Otosan, Marsh ve Microsoft

19 Şubat 2013 Salı: Pozitif, Watsons, itaconsultancy ve Doğuş Oto

21 Şubat 2013 Perşembe: Şişecam, Polimeks, Hürriyet ve Abank

25 Şubat 2013 Pazartesi: Netaş, Triodor ve TTNet

1 Mart 2013 Cuma: Anadolubank, Tüpraş, vivaKi Türkiye ve TEI

4 Mart 2013 Pazartesi: Jotun, GfK ve Ericsson

5 Mart 2013 Salı: Turkcell, Backup, 3M ve Nestle

9 Mart 2013 Cumartesi: FİNAL

Büyük ödül ise yarışmanın finali olan 9 Mart 2013 tarihinde sahibini bulacak.

Bu yıl yarışmanın büyük ödülü ise müziğin ve viskinin anavatanına unutulmaz bir seyahat olacak. Büyük ödül olarak birinci grubu, müziğin ve viskinin anavatanına unutulmaz bir seyahat bekliyor. Ballantine's tarafından verilen ödül ile kazanan grup önce İngiltere'nin başkenti Londra'ya uçarak, Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Muse konserinde keyifli bir gece geçirecek. Sonrasında viskinin anavatanı olan İskoçya'ya geçerek efsanevi marka Ballantine's'ın kalbi olan damıtımevini ziyaret edecek. Burada viski tadım eğitimi alarak unutulmaz bir deneyim yaşayacak. Tüm grup üyelerini kapsayacak bu eşsiz seyahat ile kazananlar, viski üretiminin tüm aşamalarını yerinde inceleme ve öğrenme şansına sahip olacaklar.

Sadece pop ve rock tarzında müzik yapan grupların katılabileceği "Ballantine's ile Sahne Şirketlerin" yarışmasında, grupların performansları Nev'in Jüri Başkanlığını yaptığı, 3 kişiden oluşan sabit jüri tarafından değerlendirecek. Sanatçı, müzisyen, müzik yazarı gibi değerli isimlerden oluşan jürinin oylarının yanı sıra, izleyicilerin SMS oyları da sonucu belirlemede etken olacak.

Jüri başkanı Nev'in performans geceleri boyunca farklı şirketler arasından seçeceği başarılı müzisyenler, 6-8 Mart 2013 tarihleri arasında Nev ile stüdyo çalışması yapma ve 9 Mart Final gecesinde şirketlerarası karma orkestrada yer alarak Nev ile konser verme şansı kazanacak.

Yarışmanın sunuculuğunu etkinliğin radyo sponsoru da olan Metro FM'in sevilen DJ' Bertan Horasan üstlenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Microsoft Hürriyet Doğuş Nev Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title