Haberler

Simav'da Ufo İddiası

Kütahya'nın Simav ilçesinde 5,9'luk depremin ardından ardı arkası kesilmeyen UFO söylentilerine bir yenisi daha eklendi.

Kütahya'nın Simav ilçesinde 5,9'luk depremin ardından ardı arkası kesilmeyen UFO söylentilerine bir yenisi daha eklendi.

Son bir aydır gece saat 21.30 ile 03.30 arasında gökyüzünde parlak cisimler gördüğünü ve bunları yanındakilerle birlikte cep telefonuna kaydettiğini ileri süren emekli ziraat teknisyeni Orhan Zengin, gördüğü cisimlerin UFO olduğunu iddia etti. Gökyüzünde gördüğü cisimlerin şeklinin televizyonlarda gördüğü UFO'lara çok benzediğini öne süren Zengin, "Görünce çok şaşırdım. Bunu sadece ben değil, yanımdaki yakınlarım da gördü. Cep telefonu kamerasıyla çekmeye çalıştık fakat gözümüzle gördüğümüz kameraya tam yansımadı" dedi.

İlçede lokanta işletmeciliği yapan Ahmet Kalaycıoğlu ise, 3-4 ay önce gökyüzünde parlak cisimler gördüğünü ifade ederek, "Daha sonra jet hızıyla kayboldular. Bir iki dakika sonra tanımlayamadığım cisimler gökyüzünde yeniden belirdi. Motosikletimle bulundukları hastane binamızın bulunduğu alana yöneldim. Beni fark edince hep birlikte gözden kayboldular. O günden bu yana korkuyu üzerimden atamıyorum" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhan Zengin Kütahya Simav Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title