Haberler

Sektörü Canlandırmak İçin 81 İlde Hizmet

Teknolojinin sağladığı hız ve avantajlar, gayrimenkul sektörüne canlılık ve ivme kazandırmak amacıyla emlak ve inşaat firmalarının hizmetine sunuluyor.

Gayrimenkul kiralama ve satış süreçlerinde emlak ve inşaat firmalarının herhangi bir ücret ödemeden daha geniş kitlelere, kısa sürede ulaşmasını ve geri dönüş almasını amaçlayan emlaksatan.com yayın hayatına başladı.
Emlakçıların, teknolojinin sunduğu olanakları en verimli şekilde kullanabilmeleri adına hayata geçirilen emlaksatan.com, emlak ve inşaat firmalarının bulundukları ilden Türkiye genelindeki gayrimenkul alıcı ve kiracılarına kolayca ulaşmalarını sağlıyor. Sektöre canlılık ve ivme kazandırmayı amaçlayan site, emlakçıları sektörel gelişmelerden güncel olarak haberdar ederek bir ilke imza atıyor.

Emlak ve inşaat firmalarının, projelerini daha geniş kitlelere ulaştırabilmesini amaçladıklarını belirten Emlaksatan.com'un Kurucusu Abdurrahman Koç, "Sektörün içinden gelen bir kurum olarak, emlak ve inşaat firmalarının beklentilerini ve sorunlarını biliyoruz. Bu doğrultuda, emlakçıların sektördeki değişim ve gelişmelerden güncel olarak haberdar olmalarını sağlamak amacıyla sitemizi hayata geçirdik. Satış ve kiralama süreçlerinde, 81 ilimizdeki emlakçılara etkili network elde etme imkânı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Sektöre Canlılık Getirecek

Yıl boyunca emlak ofislerinin ve inşaat firmalarının ilanlarına ücretsiz yer vereceklerini belirten Koç, "Sektördeki daralmanın önüne geçebilmek için 2017 yılı boyunca tüm emlak ve inşaat firmalarına ücretsiz hizmet sunuyoruz. Aynı zamanda her kurumsal üyemiz, yıl sonuna kadar sitemizde sınırsız ilan verebilecek." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdurrahman Koç Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title