Haberler

Şehit Serkan Saka şehadetinin yıl dönümünde dualarla anıldı

Özel Hareket Polisi Şehit Serkan Saka kabri başında dualarla anıldı.

Özel Hareket Polisi Şehit Serkan Saka kabri başında dualarla anıldı.

Bitlis'ten Muş Havalimanı'na giderken Muş'un Hasköy ilçesinde 2015 yılında yaşanan trafik kazası sonucu Şehit olan Polis Memuru Şehit Serkan Saka şehadetinin 4. yılında mezarı başında dualarla anıldı.

Saygı duruşu ile başlayan anma töreninde, şehitler için Kuran-ı Kerim okunmasının ardından dua edildi.

Anma törenine katılan Vali Cüneyt Epcim, "Özel Hareket Polisimiz Şehit Serkan Saka'yı hayırla, rahmetle yad ediyoruz. Bizler için acı bir durum. Şehitlerimizi andık yüreğimiz yanıyor. Birçok şehit cenazesine katılmış bir kardeşiniz olarak konuşuyorum; Hakkari'de beş yıl görev yaptım. Çok büyük acılar yaşadık memleket olarak. Bu acılar tarifsizdir. Bizimde her cenazeye katılmak görevimizdir. Ben burada naçizane şunu ifade etmek istiyorum; programda hocamız Bakara suresinden ayetler okudu. Bu ayetlerin içeriğinde iman edenlere 'Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyin. Hayır, onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz.' diye buyuruyor. Bizler namazla sabırla Allah'tan yardım dileyeceğiz. Allah önce sizlerin sonrada hepimizin yardımcısı olsun." dedi.

Vali Epcim, şehit ailesiyle bir süre sohbet ederek sabır diledi.

Anma programı Merkez Yakutiye Cami'sinde öğle namazı öncesinde Şehit Serkan Saka ve tüm Şehitler için Mevlid-i Şerif okutulmasıyla sona erdi. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muş Havalimanı Bitlis Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

title