Haberler

Samsung İnovasyon Müzesi Teknoloji Evrimini Sunuyor

Güncelleme:

Samsung İnovasyon Müzesi'nde, Thomas Edison'un ampulü ve Samuel Morse'un telgrafı gibi orijinal icatların yanı sıra, teknolojinin en son buluşları da sergileniyor

Samsung İnovasyon Müzesi ziyaretçileri teknolojinin evrimini görmeye davet ediyor

Samsung Electronics, açılışını gerçekleştirdiği Samsung İnovasyon Müzesi ile ziyaretçileri elektronik sektörünün geçmişini, bugününü ve geleceğini keşfetmeye davet diyor. Kısaca S/İ/M olarak adlandırılan müze, Kore'nin Suwon şehrinde Samsung Digital City'nin içerisinde. Tarihin en önemli icatlarına imza atmış Michael Faraday, Thomas Edison ve Graham Bell gibi mucitlerin ilk keşiflerinin yanı sıra, geleceği şekillendirecek inovasyonların da yer aldığı müze, ziyaretçilerine elektronik alanında zengin bir deneyim sunuyor.

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve CEO'su Oh-Hyun Kwon müzeyle ilgili görüşlerini şöyle paylaştı: "Samsung İnovasyon Müzesi'nde, elektronik alanında çığır açan tarihi başyapıtların orijinallerinin bazıları bir araya getirildi. Bugün kullandığımız ve hayat kalitemizi ileriye taşıyan teknolojik ürünlerin temelleri bu inovasyonlarla atılmıştı. Müzemizi ziyaret edenler sadece nereden geldiğimizi görme fırsatını elde etmekle kalmayacak, Samsung'un yeni kategoriler yaratan ürünleri için esin kaynağını nereden bulduğunu da görecekler."

10,950 m2'lik beş katlı müze; elektroniğin geçmişinin, bugününün ve yarınının sergilendiği üç sergi salonuna bölünmüş. 1. ve 2. salonlarda ziyaretçilere 150'yi aşkın tarihi buluş ile ilgili bilgi sunuluyor, 3. salonda ise bugünün ve geleceğin yenilikçi teknolojileri sergileniyor. Her salonda sergilenen ürünlerle ilgili bilgi bulunuyor ve ek içerik sağlamak amacıyla özel olarak çekilmiş videolar da gösteriliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Samsung Edison Suwon Kore Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title