Haberler

Şampiyon Güreşçilerde Kupa Heyecanı

Şampiyon güreşçilerde kupa heyecanı Sancaktepe Belediyesi Başkanı İsmail Erdem "4 yıl aradan sonra serbest dalda Türkiye şampiyonu olduk" "Sancaktepe Güreş Takımı 9 maçta 9 galibiyet alarak gerçek anlamda büyük bir zafere imza atmış oldu" Serbest Güreş Süper Ligi'ni namağlup bitiren Sancaktepe Belediyespor'da kupa heyecanı yaşanıyor.

Şampiyon güreşçilerde kupa heyecanı

Sancaktepe Belediyesi Başkanı İsmail Erdem "4 yıl aradan sonra serbest dalda Türkiye şampiyonu olduk"

"Sancaktepe Güreş Takımı 9 maçta 9 galibiyet alarak gerçek anlamda büyük bir zafere imza atmış oldu"

Serbest Güreş Süper Ligi'ni namağlup bitiren Sancaktepe Belediye spor'da kupa heyecanı yaşanıyor.

Serbest Güreş Süper Ligi'nde karşılaştığı 9 rakibini de yenerek namağlup olarak Türkiye şampiyonu olan Sancaktepe Belediyesporlu güreşçiler düzenlenen ödül töreni ile kupa ve madalyalarına kavuştu.

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi'nde düzenlenen törene Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve çok sayıda davetli katıldı.

Tören öncesi açıklamalarda bulunan Sancaktepe Belediyesi Başkanı İsmail Erdem, 2011'den sonra gelen başarı ile ilgili olarak, Türk güreşine hayırlı olsun. 2011'de takım olarak Türkiye şampiyonu olmuştuk. 4 yıl aradan sonra Allah tekrar nasip eyledi. Serbest dalda Türkiye'nin şampiyonu olduk" dedi.

"SANCAKTEPE GÜREŞ TAKIMI 9 MAÇTA 9 GALİBİYET ALARAK GERÇEK ANLAMDA BÜYÜK BİR ZAFERE İMZA ATMIŞ OLDU"

9 maç yaptıklarını ve namağlup olarak şampiyonluk yaşadıklarını belirten Erdem, "Süper Lig'de çok güçlü rakipler var; Erzurum spor, Kahramanmaraş, Bursa spor, Van Şeker spor'da dahil olmak üzere, birbirinden güçlü kuvvetli güreşçilerin arasında Sancaktepe Güreş Takımı 9 maçta 9 galibiyet alarak gerçek anlamda büyük bir zafere imza atmış oldu. Ben güreşçilerimizi, spor kulübümüzün değerli yöneticilerini tebrik ederken diyoruz ki; istenilirse olurmuş. Sancaktepe Belediyesi olarak kuruluşumuzdan itibaren güreşe, ata sporumuza çok önem verdiğimizi beyan etmiştik. Ciddi bir altyapı oluşturduk. Bugün de onun meyvelerini alıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi onlar da güreşe çok ciddi anlamda senelerdir yatırım yapıyorlar ve dünya olimpiyat şampiyonu çıkaracak düzeyde güreşçiler var. Onları kıskanmıyoruz daha çok altın madalyalı güreşçilerimiz olsun, takımlarımızdan çıksın. Sancaktepe'de İBB'den, ASKİ'den sonra 3 büyüklerin arasında yerini aldığına inanıyoruz. Ciddi bir başlangıç oldu. 5 yıl içerisinde 2 şampiyonluk. Bu Türkiye şampiyonluğu çokça önemli. Şuan da miniklerden başlamak üzere yıldızlarda da çok sayıda istikbal vaat eden güreşçi gençlerimiz var. Onlarla birlikte daha uzun vadeli olarak Türk güreşine hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Öncel İsmail Erdem Sancaktepe Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title