Haberler

Samandağ Atasını Andı

Güncelleme:

Kuşalanı Anadolu Lisesi tarafından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79. Yılı Anma Töreni 10 Kasım'da Samandağ Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Kuşalanı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanıp sunulan anma törenine Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik, Garnizon Komutanı Emrah Nergiz, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Cumhuriyet Başsavcısı Mutafa Sesli, Sivil Toplum kuruluşları, oda başkanları, özel kuruluşların amir, başkan ve müdürleri, merkezdeki ortaokul ve liselerin okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Anma töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programın Sunuculuğunu Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Zarife Düzkaya Doğru ve Kuşalanı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Seyit Camuz yaptı. Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Seher Mayadalı tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleşti. Tuba Kırkıcı adlı öğrenci tarafından "Mustafa Kemal" ve Alper Gümüş Adlı Öğrenci Tarafından "Mustafa Kemal'in Gök Yazıları" adlı şiirler okundu. "Atatürk'ün Zaferleri" konulu sinevizyon gösterimi ve ardından Kuşalanı Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Müzik Öğretmeni Umut Berrak'ın Yönetiminde Hazırlamış Oldukları Müzik Dinletisi gerçekleşti. Öğrenciler tarafından "10 Kasım Ve Atatürk" Adlı Oratoryo sunuldu.

Program, Kuşalanı Anadolu Lisesi tarafından yapılan kompozisyon ve şiir dallarındaki yarışmalarda başarı sağlayan öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.
Kompozisyon yarışmasında birinci olan 9-D sınıfından Sıla Dağ ve Şiir yarışmasında birinci olan 11-E sınıfından Buse Berfin Demir'in ödüllerini Samandağ Kaymakamı Dr. Cahit Çelik verdi.

Kompozisyon yarışmasında ikinci olan 9-C sınıfından İshak Gezici ve şiir yarışmasında ikinci olan 11-G sınıfından Narin Nur Neşe'ye ödüllerini Garnizon Komutanı Emrah Nergiz verdi.
Kompozisyon yarışmasında üçüncü olan 10-C sınıfından İnci Keşan ve şiir yarışmasında üçüncü olan 9-A sınıfından Aleyna Berrak'a ödüllerini Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir verdi.

Mansiyon ödülünü almaya hak kazanan 11-C sınıfından Kadir Turunç'a da ödülünü Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Sesli verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Mithat Nehir Kuşalanı Samandağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title