Haberler

Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdüler

Kayseri'de yaklaşık 15 bin kişinin, sağlıklı yaşam için yürüdüğü bildirildi.

Kayseri'de yaklaşık 15 bin kişinin, sağlıklı yaşam için yürüdüğü bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından "sağlıklı yaşam yürüyüşleri" sloganıyla organize edilen etkinlikte, çoğunluğu Spor AŞ sporcularından oluşan grup, Ağırnas-Bağpınar güzergahında bulunan alanda toplandı.

Yaklaşık 15 bin kişilik katılımcı, Spor AŞ'nin yöneticilerinin başlama işareti ile hareket ederek 7 kilometrelik parkurda yürüdü.

Yürüyüşe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, vatandaşlarla beraber yürüyüş yapmaktan memnuniyet duyduğunu, söz konusu kitle sporu olunca akan suların durduğunu kaydetti.

Belediye tarafından yapılan etkinliklerin vatandaşlar tarafından olumlu karşılandığını belirten Çelik, "Haftanın yorgunluğunu atmak isteyen hemşehrilerimize haftasonu kaliteli zaman geçirebilecekleri bir ortam hazırlıyoruz. 800'den fazla otobüs ile vatandaşlarımızı mahallelerinden alarak etkinlik alanına getirdik. Burada yaptığımız organizasyondaki başarıyı hemşehrilerimizin yüzlerinden anlıyoruz ve mutlu oluyoruz. Kitle sporlarında yeni rekorlar kırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Program, Spor AŞ eğitmenleri nezaretinde katılımcıların toplu halde step ve aerobik hareketleri yapmasının ardından son buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Çelik Ağırnas Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title