Haberler

Safranbolu Dağ Bisiklet Yarışı'nın Birincileri Brisaspor'dan

Güncelleme:

Safranbolu'yu spor turizmiyle tanıştıran Safranbolu Dağ Bisikleti Yarışı, Kaçkar Bisiklet tarafından Çekmeköy Belediyesi'nin desteğiyle düzenlendi.

14 Nisan 2013 Pazar günü gerçekleştirilen yarışlarda Brisaspor takımı sporcuları katıldıkları Elit erkekler ve U-23 Erkekler kategorilerinde birincilik elde etti.

Çekmeköy Belediyesi'nin desteğiyle Kaçkar Bisiklet'in düzenlediği Safranbolu Dağ Bisikleti Yarışı 130 sporcunun katılımı ile Safranbolu'da gerçekleştirildi. 14 Nisan 2013 Pazar günü saat 10.00 da tüm kategorilerin birlikte start almasıyla yarış başladı. Elit erkeklerde Abdülkadir Kelleci, Bilal Akgül ve U-23 kategorisinde İsak Ünal, Brisaspor'u temsilen yarışlarda mücadele etti. 5.5 km'lik parkurda Elit erkekler ve U-23 Erkekler 6 tur atarak finiş çizgisine ulaştı.

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde bulunan Safranbolu'nun tarihi evleri arasındaki Arnavut kaldırımlı sokakların parkur olarak kullanıldığı yarış, ilginç görüntülere sahne oldu.

Özellikle final turunun yoğun bir yağış altında gerçekleştirildiği yarışlar sonucunda Brisaspor takımı sporcuları katıldıkları Elit erkekler ve U-23 Erkekler kategorilerinde birincilik elde etti.

Elit erkekler sonuçları (6 tur)

1) Abdulkadir Kelleci (Brisaspor)

2) Bilal Akgül (Brisaspor)

3) Yavuz Kilim (Bursa Gürsu Belediye spor)

U23 Erkekler sonuçları (6 Tur)

1)İsak Ünal (Brisapor)

2) Mehmet Şer (İstanbul Ferdi)

3) Recep Bozkurt (İstanbul Ferdi)

Devletin ileri gelenlerinin de ilgi gösterdiği yarışta dereceye giren sporculara ödüllerini Karabük Valisi İzzettin Küçük, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Türkiye Beyazay Derneği Başkanı Lokman Ayva, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Safranbolu Brisaspor İstanbul Çekmeköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title