Haberler

Reebok & Tara Stiles İşbirliği ile Reebok Yoga Koleksiyonu

Güncelleme:

Tara Stiles, Reebok Yoga koleksiyonun yeni yüzü oldu ve aynı zamanda yoga koleksiyonunun tasarım ve sunum aşamasında Reebok ile birlikte çalıştı.

Reebok, 2013 İlkbahar/Yaz Yoga Koleksiyonu için, uluslararası çok satanlar listesinde yer alan "Slim Calm Sexy Yoga" kitabının yazarı ve "Yoga For All" felsefesiyle ünlenen "Strala Yoga Studio"nun kurucusu ve sahibi Tara Stiles ile işbirliğine imza attı.

Bilindik Yogaya "isyankar" yaklaşımıyla karşı gelerek dünya çapında ünlenen yoga uzmanı Tara Stiles, Reebok Yoga koleksiyonun yeni yüzü oldu ve aynı zamanda yoga koleksiyonunun tasarım ve sunum aşamasında Reebok ile birlikte çalıştı.

Reebok & Tara Stiles işbirliğiyle oluşturulan Reebok Yoga koleksiyonu, PlayDry teknolojisiyle yoga egzersizlerinizde sizi serin ve rahat tutarak, esnek kumaşı ile vücudunuzla tam uyum sağlıyor ve egzersizlerden mükemmel verim almanızı sağlıyor.

Reebok Yoga koleksiyonundaki kıyafetler, eğlenceli ve şık olmalarının yanında ultra yumuşak, rahat ve pratikler. Reebok Yoga koleksiyonundaki kıyafetleri ister günlük ister spor giyiminizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz!

Çarpıcı grafikler ve modern tasarımlar kullanılarak tasarlanan Yoga koleksiyonunu tüm Reebok satış noktalarında bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Reebok Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title